Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hajléktalanok kitiltása...

A hajléktalanok kitiltása miért akkora baj?

Figyelt kérdés

Abszolút nem értem, mi vele a baj.

Sokkal tisztábbak azóta az azok a környékek, nincs mindenütt pisiszag, emberi ürülék az utcán,nincsenek kéregetők.

Sokkal idillibb a megjelenése az adott környéknek.

Ha a Fidesz jól csinált valamit, hát ez az.

2014. okt. 14. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, honnan vette a legutóbbi híreket, de nemhogy nincs annyi: jó, ha harmadannyi hely van, mint hajléktalan."

Budapesten ennyi erővel soha nem is lesz elegendő hely, mert gyakorlatilag az egész ország szerencsétlenjei elárasztják szerencsét próbálni. Az is, aki mondjuk Tunyogmatolcson tudna hol lakni, de inkább elment Pestre szerencsét próbálni és egy kiseredei bódételepen lakik, és félrészegen behugyozva zaklatja az arra járó autókat és járókelőket. Ha lesz 10 ezer férőhely, akkor jön még 2 ezer ember vidékről, mert Pesten minden van.

2014. okt. 14. 15:01
 12/23 anonim ***** válasza:
2014. okt. 14. 15:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

En sajnalom a hajlektalanokat,vannak koztuk rendesek is bőven de akkoris egyetertek ezzel. Elegem van abból hogy minden 2. kozteren vagy megalloban megtalalnak.

Valamint egyre jobban elszemtelenednek. Többször előfordult hogy iszonyat nagy udvariaskodassal kezdte a koldulast de amikor nem adtam elkuldott az anyamba. Vagy nem adtam neki,megmozdultam megcsörrentet a zsebemben a kulcs erre felkialtott hogy hallja hogy ott van valami es adjam mar oda. Még jó hogy nem nyúlt ő maga a zsebembe..

2014. okt. 14. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

"Miközben nem a hajléktalanság szűnt meg csak kriminalizálták. Tehát szőnyeg alá söpörtnek egy problémát némi "optikai tuning" kedvéért."

És ez miért baj? Azért mert a hajléktalan helyzete sanyarú, nekem - aki hála Istennek nem vagyok hajléktalan - kötelező néznem, amint az egyik legforgalmasabb sétálóban a kipisilt sövények mellett reggelente vakargatja a rühes hátát?

Ettől neki - vagy nekem - mitől lesz jobb?

2014. okt. 14. 19:22
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem baj mivel kb BP-n ( de lehet máshol is) már lassan lépni nem lehet annyi van.

De mindenhol, én már pénzt se merek magammal vinni mer mindenki bélólölem akar megélni. (Hajléktalanra értendő.)

Hogy adjak neki mer jegyre kell meg kaját venne, de a cigi azért kilóg a zsebéből.

És ha azt mondod h NEM még neki áll feljebb.

Komolyan mondom ha ez lesz akkor MO a nyugdíjasok és hajléktalanok országává válik.

Am a nyugdíjassal nincs bajom ledogozta az életét megérdemli a pénzt de a hajléktalan nem csinál semmit.

És én dolgoztam szak ellátásban ismerem őket.

Ezeknek az embereknek 95%-a nem is akar dolgozni.

Segélyből mindent megkap kaja, higiéniai cucc, pl borotva, ruha, semmire nincs gondja.

És még neki áll feljebb ha valamit nem kap meg.

Nevetséges más meg örül h él mikor szét dolgozza az agyát.

Csak azért érzik ilyen nagy helyen magukat am mert benne van az alkotmányba h az állam (helyet a mi) kötelessége gondoskodói róluk.

Sanszosan előbb utóbb az lesz h az emberek egyszerűen agyon verik őket.

Mer arra nem lesz pénzük h magukat ellássák.

Ezek miatt.

Miközben ök emberi jogon mindent megkapnak amit egy dolgozó ember miközben se nem dolgozik se nem tanul.

Csak piál egész nap.

De te adjál neki pénz, amit úgy is elver piára.

Szerintem hordjatok bank kártyát, az biztonságos.

Én am támogatom, tiltsák ki mind.

Van szak ellátás menjenek oda mást meg hajadnak élni.

2014. okt. 14. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

8-as, igen, Budapestre gondoltam, de nyilván ott van a sokszorosa a vidéki számnak, az az érdekesebb ilyen szempontból.

A téma hosszú, de sok oka van, hogy oda kerülnek az emberek az utcára, senki nem azzal a vággyal született és nőtt fel, hogy kapualjban aludjon, ahol bármikor bánthatják, megtámadhatják, meghalhat. Hogy család és barátok nélkül éljen, betegen, nyomorultul, míg idejekorán meg nem hal, az emberek megvetése közepette.

A megelőzés nagyon fontos volna, de az nálunk sehol nincs.

Aki szerint a "liberálisok" akarják, hogy hajléktalanok legyenek az utcán (mert egyesek birkamód szajkózzák, hogy a "liberálisok" - tudják egyáltalán, kik azok? - a felelősek mindenért), mert Orbánt le akarják járatni: szerinted az előző kormányok alatt miért volt szintén sok hajléktalan? Mert az én agyam nem bírja ezt a logikai bukfencet.

A hajléktalan-kérdés senkinek nem fontos, úgy tűnik, ill. annak érdemleges, humánus rendezése, és a megelőzés. Pedig börtönnel, veréssel, kitiltással nem fog megszűnni.

2014. okt. 14. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
16-os ahogy Tarlós válaszolt a hajléktalanokat védőknek, igen vannak, akik szerencsétlenek és azért kerültek az utcára, ugyanakkor ne legyünk álszentek, olyan is van, aki mindennap elitta a család pénzét, jól eldöngette az asszonyt, meg a gyereket, aztán egyik nap zárva volt előtte az ajtó, akkor jegy nélkül vonatra ült és feljött BP-re szerencsét próbálni, és el sem lehet mozdítani a "pályaudvaráról".
2014. okt. 14. 22:09
 18/23 anonim ***** válasza:
26%
Nem LENNE baj, ha LENNE elég hely a hajléktalanszállókban és biztosítanák a hajléktalanok vagyonvédelmét.
2014. okt. 14. 22:20
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

akinek ez rejtély maga is hajléktalan lesz...

tipikus életképtelen diplomás duma

2014. okt. 14. 22:22
 20/23 anonim ***** válasza:

"és biztosítanák a hajléktalanok vagyonvédelmét."

Ahol ezt biztosítani akarták, arra a hajléktalanvédők (akik közel azért biztos nem mennek hozzájuk) közölték, hogy ez olyan mint a börtön, és a hajléktalanságukat akarják büntetni.

2014. okt. 14. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!