Miért van ez? Hogyan lehetséges az, hogy a jobbiknak a szavazótábora főleg a fiatalokból áll. Ahogy az embereknek "nő be a feje lágya" - idősödik egyre kevesebb a jobbik szimpatizáns.
""Akárhogy is nézzük, az ország egyetlen reménye hosszabb távon a Jobbik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a nyomorult liberális médiumok állandó támadásai""
Azért a jobbik szerinted az ország reménye mert a médiumok támadják?
Hát elég buta ember lehetsz.
A média támadja a fideszt a baloldalt ilyen elven bármelyik párt az ország reménysége ugye???
Aki annak alapján szimpatizál egy párttal, hogy mennyire támadja a média az ne foglalkozzon politikával és lehetőleg szavazáskor maradjon otthon.
Felnőtt, ép elmével rendelkező ember vagyok, bár egy magadfajta megszállott ezt nyilván vitatná. Ami viszont tény, az az, hogy el kell tartanom egy családot (a férjemmel közösen). Nem nőtt még be a fejem lágya? Erősen a negyedik x felé közeledve már nem is fog. Meglehet, nem számít. Ami viszont számít, az az, hogy ne adjam a nevem olyan pártokhoz, akiknek bár már volt rá alkalmuk, bőven bizonyították, hogy semmi keresnivalójuk a hatalom közelében. Bűnözőkből, akik csak a saját javaikat nézik, nem kérek. Mind a baloldal, mind a Fidesz lejáratta már magát elégszer. Két parlamenti választáson is Orbánékra szavaztam - 2010-ben és idén már nem követtem el ezt a durva hibát, és mind a három ez évi szavazáson a Jobbikra voksoltam (megjegyzés: a Jobbik, ahogy az összes többi párt, ill. egyéb név nagy kezdőbetűvel írandó. Aki a maga által indított, így vélhetően komolynak gondolt vitaindító kérdésben szándékosan kisbetűvel írja, az végtelenül primitív. Ha véletlenül, akkor meg ideje venni pár leckét helyesírásból)
Egyéb info: a városomban jobbikos lett a polgármester. Nem kell különösebben ismerni az adott várost, elég a matematikai ismeretekre hagyatkozni annak belátásához, hogy ezt valószínűleg nem csupán, sőt nem elsősorban a 18-19-20 évesek hozták össze, hanem tisztesen dolgozó, gyermeket nevelő, esetleg már agg emberek. Bizonyára mindegyik Jobbik-szavazó ostoba, iskolázatlan közöttük (ahogy a Jobbik szavazótáborát rendszeresen éri az alaptalan általánosítás).
""Bűnözőkből, akik csak a saját javaikat nézik, nem kérek. Mind a baloldal, mind a Fidesz lejáratta már magát""
Buta ember az aki azt hiszi, hogy a jobbik bármiben is különb!!! SŐT!!!!!
A Jobbik nem adott még semmiféle okot erre, ellentétben a többivel. De természetesen szívesen várom az ellenvetéseket.
Noha nem tudom, mennyire kell megfontolni egy olyan buta ember szavát, aki egy nyamvadt, mindössze hat betűből álló pártnevet nem képes helyesen leírni.
kérdező!
Mindenkinek írod, hogy buta, mert más véleményen van, mint te vagy. Pedig az igazság az, hogy te vagy olyan sötét, mint az éjszaka az alagútban. Tartsd tiszteletben, hogy a Jobbik erősödött, és már több, mint 1 millió ember áll mögötte. Te pedig tartsad el szépen a családodat minimálbérből, és féltsed őket a cigánybűnözéstől.
A fiatalok a legtájékozottabbak az internetnek hála.
És a felsőoktatásban is elég erős a jobbik.
Ha ezek a fiatalok felnőnek, jobbikosok maradnak, és a gyerekeik is azok lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!