A magyarok miért imádják ennyire a Fityiszt? Külföldi ismerőseim jönnek ide rendszeresen, az elmúlt 4 évben csak romlást tapasztaltak, a médiában is hallják amik itt történnek és el vannak borzadva. Én is. Más mi jót lát ebben a kormányban?
Előző! Te megrögzött hazudozó!
1. Szerbiában sohasem volt háború. A NATO gépei 1999-ben felrobbantottak pár hidat meg pár gyárat, és a katonai reptereket! Ebben a bombázásban 2 civil személy halt meg!
Ellenben a szerbek feldúlták Szlovéniát (igaz, csak 2 hétig tartott), feldúlták és kifosztották és sz@rrá bombázták Horvátországot, Bosznia-Hercegovinát, Koszovót! A megszállt területekről MINDEN MOZDÍTHATÓT elvittek szerbiába!!!
2. Szerbiába NEM élnek jobban, mint Magyarországon, ugyanis 200-250 euró az átlagfizetés. Segítek! Ez a jelenlegi árfolyam mellett 62,000-77,000 forint! Gyere ide, oszt dolgozz itt, ha úgy érzed, hogy szerbiába jobb!
3. Te is azok közé tartozol, aki a határon túliak ellen uszítottak mindig is!
Tudnod kell, hogy a határon túl van ötmillió magyar, akik a szoclibsi-bolsevik csürhe ellen vannak, és örökre ellenük is lesznek! Nektek köszönhető, hogy a határon túli magyarság jelentős része beolvad a románok, szerbek, ukránok közé!
A Fidesz legalább a sarkára állt, és helyretette a csöpögő, acsarkodó szőröstalpúakat, és elkezdtt a határon túliakkal is foglalkozni, és nem nyalt be nekik csontig, mint a baloldalinak nevezett senkiházik!
Nem kell nekem senkit uszítanom, elég az, ha megnyilvánulsz, és még be is vallod, hogy határon túli magyar vagy... Egyébként sem vagyok az az uszítós típus, és ezt a hangnemet kikérem magamnak.
Magyarországon az átlagfizetés 500.000 forint, de ez úgy jön ki, hogy kevesen több milliókat keresnek és rengetegen élnek a létminimum alatt, tehát ez egy elnagyolt átlag (legalábbis, ha valamit nem értettem félre, helyreigazítást (normális stílusban) szívesen veszek).
1 euró ~308 forint és ~120 dínár, vagyis a magyar forint 2,5-szer rosszabb a szerb dínárnál, ergo a szerb gazdaság is 2,5-szer jobb. Valószínűleg nem azért, mert ott olyan nagyon szar lenne az élet. Elhiszem, hogy nem olyan nagyon jó, de az biztos, hogy az itteni körülményekhez képest jobb.
Ha pedig te magyarnak vallod magad, akkor legyél kedves Magyarországra költözni, és nem a határ túloldaláról ugatni, és verni a melled, hogy te magyar vagy és kell a magyar állampolgárság, ráadásul úgy, hogy minden kedvezményt igénybe vehetsz itt, ellenben egy forint adót nem fizetsz.
"Nem kell nekem senkit uszítanom, elég az, ha megnyilvánulsz, és még be is vallod, hogy határon túli magyar vagy..."
Ezzel mindent elmondtál magadról, világnézetedről, vallásodról...
Nagyon büszke vagyok arra, hogy határon túli magyar vagyok, még akkor is, ha a hozzád hasonlók mindent megtettek ellenünk. Pedig határon túl magyarnak maradni sokkal nehezebb volt, mint a többségi társadalomban élvezkedni és lenézni mindenki mást!
"1 euró ~308 forint és ~120 dínár, vagyis a magyar forint 2,5-szer rosszabb a szerb dínárnál, ergo a szerb gazdaság is 2,5-szer jobb."
Hú vazze, ekkora baromságot régen hallottam! Hanyadikos vagy? Ötödikes?
Mert eszmefuttatásod szerint akkor a szerb gazdaság még a japán gazdaságnál is jobb, hiszen 1 euró = 120 dinárral, illetve 1 euró = 135 yennel.
Közgazdasági érzéked annyi van mint egy hintalónak.
"Ha pedig te magyarnak vallod magad, akkor legyél kedves Magyarországra költözni, és nem a határ túloldaláról ugatni, és verni a melled, hogy te magyar vagy és kell a magyar állampolgárság, ráadásul úgy, hogy minden kedvezményt igénybe vehetsz itt, ellenben egy forint adót nem fizetsz."
18 évig éltem úgy Magyarországon, hogy nem voltam magyar állampolgár. Hiába volt magyarországi feleségem, és hiába születtek gyerekek! Tovább kellett utaznom, nyugatra, mert a gyülekezeted kormányozta az országot, és ellehetetlenítették az életünket! Csak ezt követően került kormányra a Fidesz, és csak ezt követően kaptam magyar állampolgárságot!
Magyarországnak sok-sok adót fizettem, amiből semmi hasznom nem volt. Most a világ egyik legfejlettebb országában fizetek adót, és gyönyörűen élek. Semmiféle anyagi kedvezménnyel nem jár a magyar állampolgárság, ebben kvrva nagyot tévedsz!
Ugatni pedig te szoktál, hozzáteszem, teljesen feleslegesen, mert szerencsére a baloldalinak nevezett - mellesleg egyáltalán nem baloldali - csőcselék szétesett, és hamarosan eltűnik a süllyesztőben!
"Ezzel mindent elmondtál magadról, világnézetedről, vallásodról... "
Kifejtenéd, hogy mégis mit mondtam el magamról ezzel? Elvégre te kezdtel el, hogy én milyen bűnös ember vagyok, te pedig a hontalan magyar, akit sajnálni kell. Ezzel magadról azt mondtad el, hogy kétszínű vagy, ráadásul az a szent igaz, amit te írsz le. És mindezt olyan hangnemben, hogy még a kutya is lemarná az arcodat, ha így beszélnél vele.
Úgyhogy szerintem ezen gondokozzál el előbb, és utána ócsárold a másikat.
Ide figyelj, nem vitatkozom olyanokkal, akik csak azért hazudnak, hogy a saját javára és saját nézeteinek megfelelően alakítsák a vita menetét! Ennek megfelelően te vagy a kétszínű, vagy inkább három színű!
Szerbiával kapcsolatban baromságokat írtál, és nem látod be, hogy tévedtél, illetve azt, hogy szándékosan ferdítettél!
Hontalan soha nem voltam, de te még lehetsz, ha sokáig nyalod azoknak a jöttmenteknek a valagát!
Soha senki nem sajnált engem, és szerencsére nincs is már miért. De annak idején a bolsevik-rabszolgatartó-cionista-szélsőséges társaság mindent elkövetett azért, hogy ne tudjunk érvényesülni.
És a mellékelt ábra mutatja, hogy szent igaz, amit én írok le, mert:
1. rengetegen a saját bőrünkön éreztük a kirekesztést és megaláztatást;
2. a Fidesz van hatalmon
Aki nem fogja fel, hogy a mai baloldalinak nevezett pártocskák mik is valójában, azok nagyon kevesen lehetnek! Minden bizonnyal a többség pontosan tudja, hogy kiket is támogatnak! Ez azt jelenti, hogy az övéit támogatja!
Na, ezzel megmondtam a tutit.
Napfonatnak adok igazat. Inkompetensen álsz hozzá a történelemhez, a gazdasághoz, nyafogásból viszont jelesre vizgázol.Ez a szerb gazdaságról írdt mondatod meg egyenesen szájbarúgást érdemelne egy gazdasági beszélgetésben. Ezen az alapon 100 forint 1,4 lej, tehát kivándorolhatsz Bukarestbe vendégmunkásnak, mert jó a gazdaság, csak az átlag fizetés kb 80 ezer forint (és máshol is vannak luxusbérek, ne mentsd azzal a magyar átlagfizetést, hogy van akinek nagyon magas. Máshol is van, akinek az, Romániában mégis 80-90 ezer forintnyi).
Minden határon túli magyar kikérheti magának az ilyen begyepesedett mondatot, hogy "hontalan magyar, akit sajnálni kell". Sosem sajnáltatjuk magunk. Te hiszed azt, mert annyi gerinc nincs benned mint egy marék tyúkszarban. Épp, hogy te panaszkodsz, hogy milyen rosszul állnak a dolgok, te sajnáltatod magad, még irreális érveket is felhozol, ezt alátámasztadó.
Nem csoda, hogy ócsárolnak.
Elismerem, ha tévedtem, ezzel nincs is semmi gond. Lehet, hogy meggondolatlanság volt levonni azt a következtetést, hogy 2,5-szer jobb Szerbia gazdasága csak azért, mert 2,5-szer jobb a pénzük. Abból viszont nem engedek, hogy a gazdaság jobb ott, mint Magyarországon.
Szeretném tudni viszont, hogy melyik volt az a kijelentésem, amiben "nyafogtam". A "hontalan magyart" azért írtam, mert azért el kellett költöznie Nyugat-Európába, mert itt nem tudott magyarként érvényesülni; miért kellett elköltözni bárhová is? Nem mellesleg, én egyetlen szavamban sem kritizáltam általánosságban a határon túli magyarokat; sajnálom, ami történt velük, de köztudott, hogy meg lehet szerezni könnyedén a magyar állampolgárságot, amennyiben voltak magyar felmenők, úgyhogy ezzel nem kellene takaródzni, hogy azért vagytok ti magyar állampolgárok, mert a Fidesz csak úgy dobálta felétek a magyar állampolgárságot ahelyett, hogy elintéztétek volna.
És, attól függetlenül, hogy én hazudok-e vagy nem, ferdítek-e vagy nem (egyik sem volt igaz), megkövetelem a normális hangszínt.
Zárásként; azért, mert adott esetben tévedek, egyáltalán nem minősíti a tudásomat, így szintén csak azt mondhatom, hogy megkövetelhetem azt, hogy normális hangszínben kapjam a kritikát, nem olyan habzó szájjal, ahogyan ti adtátok elő a véleményeteket.
P.S.: Nem vagyok sem kommunista, sem semmi olyami, aminek elhordtatok. A véleményemet mondtam el, és a szólásszabadságnak az a lényege, hogy mindenki elmondhatja a véleményét (kultúráltan).
Bizony meggondolatlan voltál, s még mindíg az vagy, ha badarságokat állítasz. Teszed ezt bármely adekváltan, szép hangszínben és. Nagyon szépen is lehet olyan dolgokat mondani (írni), amely ütközik a normalitásokkal.
Magyarországon azért nem tudott a külhoni magyar érvényesülni, mert ott a baloldali kormányok jobb szerették a kínaiakat és a zsidókat, elszakított magyarok pedig "elintézni" nem tudták, nem kapták meg.
Napfonat már idézte Neked azt a sort, amiért a székelynek bicska nyílik a zsebében. A szerb gazdaságról meg állíthatod, hogy jobb, de még nem próbáltál ott élni, inkább hidd el annak, aki megtette. A pénznemmel való érvelésed pedig annyira emlékezetes, hogy egy darabig nem felejtjük el.
A hangszínedre igen vigyázol, a tartalomra is kéne legalább feleannyira, akkor jogosan kikérhetnéd magadnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!