A magyarok miért imádják ennyire a Fityiszt? Külföldi ismerőseim jönnek ide rendszeresen, az elmúlt 4 évben csak romlást tapasztaltak, a médiában is hallják amik itt történnek és el vannak borzadva. Én is. Más mi jót lát ebben a kormányban?
""A magyarok miért imádják ennyire a Fityiszt?""
Nem tudom te mennyire imádod a fityiszt, én férfi vagyok én a puncit imádom.
Ez
a térkép sok mindent bizonyít. Egyedül ott győzött a bal oldal, ahol olyan nyugdíjasok laknak, akiknek anno lakást, stb.-t adtak. De hol van az már!
Éljünk inkább a jelenben!
Az elektromos autóhoz szerinted honnan veszed a villanyt te szerencsetlen?
Hiaba dobjuk ki a benzines autot ha utana meg epitjuk tucatjaval az erőműveket ahhoz hogy az elektromosat töltögessük...valamint a gyartasuk is rohastul kornyezetszennyezo.
Nem, nem sikerül. Majd valamikor sikerülni fog, de addig mgé sok van. Ők is függnek az orosz gáztól, a kőolajtól. De ahhoz, hogy ilyen hosszútávú befektetéseket meg lehessen valósítani, stabil kormány kell, aki bele mer fogni egy akár évtizedes fejlesztésbe. És baromi költséges azt kiépíteni.
Németország az únió legerősebb iparával és gazdaságával rendelkezik. Csak velük tudsz példálózni? Költözz a székelyekhez és termessz krumplit, akkor majd visszanyivákolod a magyar gazdaságot fideszestől.
A Fidesz adót emelt csak, a rezsicsökkentés nevén többet fizetünk a boltba, tehát az sincsen. Közgazdászok irtóznak tőle.
Szerinted nem csinálhatnák sokkal, de sokkal jobban? 2010-ben az euró stabilan tartotta magát. Utána rögtön ment 300 fölé, és most már stabilan 300 fölött van 1 euró... ez normális szerinted?
Azt is vegyük hozzá, hogy még nem is olyan régen Szerbiában polgárháború dúlt, és már ott is jobb az élet (nem sokkal, de jobb), szóval nem kellene annyira odalenni a fideszért, mert a saját zsebük megtömésén kívül semmit nem csinálnak (csak az országot döntik nyomorba). Ez peszre igaz az összes többi politikusra is pártállástól függetlenül, mielőtt lekommunistáznának meg mocskos proliznának a kedves hozzászólók.
Az emberekben megvan az a tulajdonság (amit a jelenlegi kormány tökéleteen ki is használ), hogy mindig csak a jó dolgokat szereti hallani, a rosszakról pedig tudomást se venni. Hiába kapálódzik az RTL is, hogy 1 km kerékpárút 600 millió forintba kerül, orbánnak csak annyit kell mondania, hogy "rezsicsökkentés", "megb*ssz*k a bankokat" és hogy "az ország jobban teljesít". Nem számít, hogy nem igaz, illetve csak kárt okoz az országnak, de jól hangzik. Más nem kell az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!