A jobbik nyugat ellenes multi ellenes zsidó ellenes. Stb stb Akkor miért nem árulják el ha el kergetnék a multikat, másnap hova mennék például én is és sokan mások dolgozni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 17:36
11/17 anonim válasza:
A Jobbik, mint részben baloldali szellemiségű párt, értelemszerűen kritizálja a multik munkaerőhöz állását, gyakran a munkásjogok sárba tiprását.Illetve, erősebb szakszervezeteket, akar.
Én is multinál dolgozom, igaz nem a csarnoknak, hanem irodán, de ami sokszor a csarnokban megy.....sajnálom szegényeket.
14/17 anonim válasza:
Utálom a jobbikot is, mint minden nagy pártot, de milyen zsidó ellenességről beszélsz? Az antiszemita és az anticionista két külön fogalom. Ezt egy Londoni rabbi is mondta aki a jobbik mellett állt. A cionista ember zsidó származású ez igaz, de a zsidó vallással és kultúrával totálisan szembe megy. Aljas, gonosz emberek akik jelenleg is a világot uralják. Vannak köztük sátánisták is többek között a sátán bibliáját is egy ilyen cionista zsidó ember írta. Nem tudom mit akar a jobbik, de a multikat államosítással ki lehetne kergetni, de amúgy is ha valaki a multikat akarja kergetni akkor megölik. A Fidesz is hajtogatta, hogy majd így meg úgy kitolnak velük, de Szijjártó Péter legutóbbi nyilatkozata amiben az ÚJ VILÁGRENDET említette nem ezt tükrözi. Nézz utána mi az ÚJ VILÁGREND!!!!
15/17 A kérdező kommentje:
(Te sehová. Mások meg indítanák a saját cégüket.) Ez milyen szánalmas válasz. Téged mi akadályoz meg abban hogy vállalkozást indíts ? A multik nem hinném, akkor miért nem indít mindenki vállalkozást?
2014. okt. 13. 08:07
16/17 A kérdező kommentje:
Érdekes az Auchanos kenyérre egy jobbikos se reagált. Nem magyarázza senki hogy lehetett ennyi esze.
2014. okt. 13. 08:09
17/17 anonim válasza:
Én reagálok neked az Auchanos kenyérre: ez egy pártvezetéstől távol álló, elszigetelt esemény amit nagyszerűen sikerült kiragadni. Már ha egyáltalán tényleg így történt, és nem hamisítvány a kép (amiben még a libsi index.hu is kételkedik a cikk végén). Én pedig kb. fél perc alatt csinálok ilyen képet Photoshop-ban. Gondolom nem régóta foglalkozol a közügyekkel, mert akkor tudnád, hogy nem olyan egyszerű ma vállalkozást indítani - már ha érdekel az is, hogy profitod is legyen belőle. Ez részben a brutális adóterheknek, részben pedig a multik hihetetlen mértékű versenyelőnyének köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!