Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik nyugat ellenes multi...

A jobbik nyugat ellenes multi ellenes zsidó ellenes. Stb stb Akkor miért nem árulják el ha el kergetnék a multikat, másnap hova mennék például én is és sokan mások dolgozni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

A Jobbik, mint részben baloldali szellemiségű párt, értelemszerűen kritizálja a multik munkaerőhöz állását, gyakran a munkásjogok sárba tiprását.Illetve, erősebb szakszervezeteket, akar.

Én is multinál dolgozom, igaz nem a csarnoknak, hanem irodán, de ami sokszor a csarnokban megy.....sajnálom szegényeket.

2014. okt. 12. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
*csarnokba
2014. okt. 12. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
mármint csarnokbaN, ugye? :)
2014. okt. 12. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a jobbikot is, mint minden nagy pártot, de milyen zsidó ellenességről beszélsz? Az antiszemita és az anticionista két külön fogalom. Ezt egy Londoni rabbi is mondta aki a jobbik mellett állt. A cionista ember zsidó származású ez igaz, de a zsidó vallással és kultúrával totálisan szembe megy. Aljas, gonosz emberek akik jelenleg is a világot uralják. Vannak köztük sátánisták is többek között a sátán bibliáját is egy ilyen cionista zsidó ember írta. Nem tudom mit akar a jobbik, de a multikat államosítással ki lehetne kergetni, de amúgy is ha valaki a multikat akarja kergetni akkor megölik. A Fidesz is hajtogatta, hogy majd így meg úgy kitolnak velük, de Szijjártó Péter legutóbbi nyilatkozata amiben az ÚJ VILÁGRENDET említette nem ezt tükrözi. Nézz utána mi az ÚJ VILÁGREND!!!!
2014. okt. 12. 20:56
 15/17 A kérdező kommentje:
(Te sehová. Mások meg indítanák a saját cégüket.) Ez milyen szánalmas válasz. Téged mi akadályoz meg abban hogy vállalkozást indíts ? A multik nem hinném, akkor miért nem indít mindenki vállalkozást?
2014. okt. 13. 08:07
 16/17 A kérdező kommentje:
Érdekes az Auchanos kenyérre egy jobbikos se reagált. Nem magyarázza senki hogy lehetett ennyi esze.
2014. okt. 13. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én reagálok neked az Auchanos kenyérre: ez egy pártvezetéstől távol álló, elszigetelt esemény amit nagyszerűen sikerült kiragadni. Már ha egyáltalán tényleg így történt, és nem hamisítvány a kép (amiben még a libsi index.hu is kételkedik a cikk végén). Én pedig kb. fél perc alatt csinálok ilyen képet Photoshop-ban. Gondolom nem régóta foglalkozol a közügyekkel, mert akkor tudnád, hogy nem olyan egyszerű ma vállalkozást indítani - már ha érdekel az is, hogy profitod is legyen belőle. Ez részben a brutális adóterheknek, részben pedig a multik hihetetlen mértékű versenyelőnyének köszönhető.
2016. nov. 24. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!