Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én miért kaptam másféle...

Egy senki. kérdése:

Én miért kaptam másféle szavazó lapot mint az édesanyám?

Figyelt kérdés
Voltunk szavazni minden rendben ment, kimentünk és akkor kérdezte, hogy kire szavaztam mondom hogyhogy kire nekem csak pártok voltak felsorolva, azt mondta neki a képviselők nevei voltak felsorolva. Pedig elolvastam a szavazólap fejlécét ott meg minden rendben volt.Két lapot kaptam én is mint ő egy polgármester jelöltit meg egy önkormányzati képviselő jelöltit de nekem a pártok nevén és logóján kívül semmi nem volt, bár ezt én is furcsáltam.

2014. okt. 12. 11:32
1 2
 11/15 anonim válasza:
Érdekes, 3 lapot kellett volna kapnod
2014. okt. 12. 13:28
 12/15 A kérdező kommentje:
A harmadik lapot azért nem említettem mert azzal minden rendben volt.
2014. okt. 12. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Eddig azt írtad,kettő lapot kaptál,most meg azt írod,hogy hármat kaptál és a 3. papírral minden rendben volt. A kérdés egyértelműen csak kitaláció!
2014. okt. 12. 13:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert a harmadikat a kisebbségi szavazó helységben töltöttem ki mivel apám külföldi.
2014. okt. 12. 13:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Vagy is inkább betelepült.
2014. okt. 12. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!