Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik polgármesterek miért...

A Jobbik polgármesterek miért szeretik ennyire ezeket a napelemeket?

Figyelt kérdés

Az összes településükön ilyeneket rakatnak a házakra.

Főleg német nyelvterületről jött ez a divat.

De ezek jobban csak látványberuházások.

Nem lesz tőle olcsóbb az áram

2014. okt. 8. 10:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Erre most pénzt lehet pályázni és úgy már gazdaságos
2014. okt. 8. 12:46
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

"A következő kérdés az lesz hogy a dánok miért olyan hülyék hogy szélerőműveket építenek (ott az energia ötöde innen van)."

Az mondjuk jogos kérdés lenne, mert én már 4-5 éve is olvastam arról, hogy az ilyenek közelében lakó emberek halláskárosodást szenvednek és milyen egyéb problémákat is okoz, mert attól, hogy nem hallod azt a frekvenciát nem biztos, hogy nem is hat rád.

Viszont a napelemmel ilyen baj nincs, szerintem az szuper jó találmány, mikor Németországban, Ausztriában járok, akkor imádom nézni azt a rengeteg napelemet, van ahol hatalmas napelem mezők vannak!

2014. okt. 8. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

"attól, hogy nem hallod azt a frekvenciát nem biztos, hogy nem is hat rád. "

Maradjunk annyiban, hogy még így is kevésbé káros mint az atom vagy hőerőművek.

2014. okt. 8. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy kevésbé káros, nem sokat segít azon, hogy van ami meg egyáltalán nem az.
2014. okt. 8. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a házunkra rakattunk kb. 10 napelemet és 10 napkollektort, az úgy 8 év alatt megtérül, bár házra szerelni drágább mint simán a földre, mert háznál bajos a drótok levezetése is, lehet hogy falat kell bontani, nehezebb felszerelni is, és 1001 dolog van, szóval némi túlzással fele ennyi lehet egy településnek .

És mint már írtam 8 év alatt megtérül, 8 év után már s pénzt termeli,vagyis inkább 4-8 év körül. És akkor most gondolj bele ha 5 stadion árára vettünk volna napelemeket minden városnak, településnek. Azok úgy 5 év után visszatermelték volna az árukat, és még 5 év alatt a pénzből amit termelnek lehet építeni fel 5 stadiont. Szóval szerintem ha még csak 5-6 napelemet is raknak fel még az is megéri.

2014. okt. 8. 15:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert kímélni akarják a környezetet.

Vicces, hogy mibe nem tudtok még libberek belekötni! :D

2014. okt. 8. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!