Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellopták az iPhone-omat, de a...

Ellopták az iPhone-omat, de a rendőrség hallani sem akar arról, hogy DNS mintát vegyen a házibuli résztvevőitől. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az első válaszommal korrektül elmagyaráztam, hogy miért volt ekkora balhé belőle. Innentől fogva nem érdemes ragozni tovább.

Ha a Feri telefonját lopták volna el, akkor is lett volna kavarás, csak nem került volna be a hírekbe.

2014. okt. 6. 19:53
 12/17 A kérdező kommentje:
És az ország vezetőinek butasága is dühít. Hogy nem gondolták végig, az egész feljelentésnek, a dns vizsgálatnak híre megy, és nagyobb kárt okoz az ő renoméjuknak (amit én személy szerint leszarok), mint a két ellopott telefon. Tehát minden cselekedetükről süt a butaság, a Döbrögi-féle ki-ha-nem-én hozzáállás. 8 év után lehúzzuk őket a vécén, bár nem tudom, ki jön utána, mert a régieket sem akarom.
2014. okt. 6. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
ilyen kis súlyú ügyekben nemhogy DNS mintát, de újlenyomatot sem vesznek :D Jó ha kiszáll a rendőrség
2014. okt. 6. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert te senki vagy
2014. okt. 6. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

"újlenyomatot"

gondolom ez "ujjlenyomat" lenne:-)

2014. okt. 6. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
Mert egy DNS nyomozás százezrekbe kerül, és pont miattad meg a telefonod miatt fog a rendőrség CSI helyszínelőset játszani.
2014. okt. 6. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
mert nem vagy Orbán fattyú
2014. okt. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!