Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyöngyöspatáról tényleg...

Gyöngyöspatáról tényleg igazak ezek? Mit gondoltok a településről?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy miután hatalomra került a Jobbik, sok cigány elköltözött onnan.Ez tényleg igaz?

Én alapvetően Fideszes vagyok, de a Jobbiktól sem zárkózom el.

Pata, itt van nem messze 11 kilométerre.

Azt viszont meg kell említeni, hogy tényleg jobb lett az a település, a környékbeli településekhez képest, meg ihaj, nagy a különbség.

Én csak az új óvodájukat láttam, az tényleg olyan, mint amiket az amerikai filmekben szoktak mutogatni.

Meg láttam napelemeket vagy napkollektorokat több házon is.

Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire durvák a Jobbik módszerei.

2014. okt. 5. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

"Azt hallottam, hogy miután hatalomra került a Jobbik, sok cigány elköltözött onnan"

Persze hogy elmentek,inkább elvándorolnak csak dolgozni ne keljen! mennek és szétlopkodnak egy másik települést.

2014. okt. 5. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, még azelőtt mentek,hogy a polgármesteri széket elfoglalták volna.
2014. okt. 5. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is kiváncsi lennél gyönygyösre, főleg azért mert az ATV n azt állították hogy a Jobbikos polgármesterek csődbe vinnék a falut. Sajnos csak Jobbikos cikket tudtam olvasni a jobbik által irányított településekről, és abból hogy az ATV n most a választások előtt nem mutatják a ,,Jobbik által csődbe vitt településeket", azt a következtetést vontam le hogy valamit tényleg jól csinálnak. A Jobbik nagyon szépen írta le a helyzetet, ha tényleg igaz hogy annyira sokat fejlődtek a Jobbikos települések akkor érdemes Jobbikos polgármesterre szavazni
2014. okt. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!