Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 3. világháború esetén, ha...

3. világháború esetén, ha behívnának titeket a seregbe és Oroszország ellen kéne harcolnotok vállalnátok?

Figyelt kérdés
Nyilván Magyarországnak más lehetőség nem lenne. A NATO oldalán kellene harcolnunk és ha esetleg behívnának minden kritériumnak megfelelő polgárt mit tennétek? Sok lehetőség nincs szerintem, vagy öngyilkos leszel vagy pedig vállalod a harcot.
2014. okt. 5. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Én nem tudom mit aggódtok folyton ezen a besorozáson.

Azon kéne elgondolkozni, hogy mennyi időbe tellik egy ilyet kivitelezni. Mire megszervezik, kiküldik a behívókat, felvegyvereznek, kapsz egy alapkiképzést. Ez hónapokba tellik, és itt megjegyezném, hogy a harcértéked egyenlő lenne a nullával, szóval messze nem is érni meg a beléd fektetett energia.

Na és most azon gondolkozz el, hogy egy tényleges világháború mennyi ideig tartana? Egy hét? Kevesebb? Ha az oroszok támadnának Magyarországon biztosan kevesebb. Mire megfogalmazódna valaki fejében a sorozás gondolata, már rég késő lenne.

Ma amikor gyakorlatilag órák alatt kilehetne írtani a Föld teljes

népességét teljesen felesleges a sorozáson aggódni.

2014. okt. 5. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
én dezertálnék...
2014. okt. 5. 12:34
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Lenne más lehetőségem? Mi ez az ostoba kérdés már megint?
2014. okt. 5. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

"Azon kéne elgondolkozni, hogy mennyi időbe tellik egy ilyet kivitelezni. Mire megszervezik, kiküldik a behívókat, felvegyvereznek, kapsz egy alapkiképzést."

Megközelítőleg 72 óra.

2014. okt. 5. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező!

Te nagyon szánalmas vagy! :DD

2014. okt. 5. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"megjegyezném, hogy a harcértéked egyenlő lenne a nullával, szóval messze nem is érni meg a beléd fektetett energia. "

Egy háborúban az a lényeg, hogy minnél több ember pusztuljon el, mert ha életedben nem tudnak hasznot hajtani akkor a haláloddal akarnak a politikusok hasznot húzni.

Ezért nem is fektetnek beléd sok energiát mert tényleg felesleges a túlvilágon mire mennél vele.

A jobboldali politika támogatja mindig az altruizmust.

Képzeld el, nem kell a hadizsákmányon osztozni egy halott katonával, a vesztes oldalon nem kell munka és segély a halott katonának így több jut az élőknek, nem kell a gazdagoknak több adót fizetni mindenki etetéséhez.

Képzeld el, a háborúban a fegyvergyártás majd azt követően az újjáépítés mesés pénzeket hoz valakiknek mindig.

A gazdag emberekre ne számíts, hogy melletted állnak a harcmezőn majd, ők annál sokkal fontosabbak, ők lesznek a tábornokok akik levezénylik a te halálodat és a szükséges mennyiségű halottat megtermelik, majd a hadizsákmány felosztását elvégzik.

A halott katonák temetésén ne gondolj valami - hősi ódákat zengenek rólad - hanem a harcmezőn ásnak egy 5×20 m-es gödröt aztán beledobálják a halottnak tűnő testeket.

A harci szellem feltüzelésére vannak megfelelő kellékek: nacionalizmus, fasizmus, nácizmus, hősök szobrai, hős legendák, kitüntetések, jelképek, vallás.

Sokáig gondolkodtam azon milyen lehet az a hősi halál, de rájöttem olyan nem létezik.

2014. okt. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!