3. világháború esetén, ha behívnának titeket a seregbe és Oroszország ellen kéne harcolnotok vállalnátok?
Egyrészt VAN az a pénz, amiért hírtelen "nem harcképes" lehet egy ember, másrészt pedig ha jól csinálod, el is lehet ám bújni.
Rengeteg olyan feljegyzés van, hogy 1-1 család a 2. világháborút kis földalatti nevenincs helyen épült bunkerekben vészelték át, az apát nem hívták be, a családot nem bombázták le, mert minek egy semmit érő helyet, azt ették a jópár évre elegendő kaját.
Persze ezt csak az tudja megtenni, aki még egy háború előtt bekészűl, ki tudja, aki ma hülyének hívja, az holnap akár könyöröghet is neki.
Én igazi árja harczos vagyok, életem első 13 évében gyűlöltem az oroszokat 1956 miatt, stb. De az utóbbi egy évben vona gábor és a hurutinfo azt mondja, hogy legyen az a véleményem, hogy Oroszországé Európa jövője. Szóval most imádok mindent, ami orosz.
Szeb jövőt!
Nem hiszem, hogy a NATO hadsereg így működik.
Már az első világháborúban is az angoloknál önkéntes jelentkezés volt, nem behívó. A NATO-nál akkor miért lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!