Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek véletlen, hogy a...

Szerintetek véletlen, hogy a Jobbik programja 88 oldalas?

Figyelt kérdés

A 88 egy neonáci szimbólum, arra szolgál, hogy a közösség tagjai felismerjék egymást. A H az ábécé nyolcadik betűje, tehát a 88=HH, ami a Heil Hitler rövidítése.

Ha mindenáron az ellen akarnak tiltakozni, hogy ne nézzék őket neonácinak, akkor tényleg hihető, hogy pont erre nem gondoltak? Nem tudtak volna egy képet beilleszteni, vagy valamit szerkeszteni, hogy elkerüljék ezt a kínos "bakit"?

Vagy épp az volt a szándékuk, hogy a radikálisabb, neonáci (pl. szkinek) elemeket is a szavazóikká változtassák?

2010. jan. 21. 23:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Persze, biztos teljesen véletlen volt. Senkinek sem tűnt fel, és ha beraknak teszem azt egy címert, vagy Árpád-sávot, akkor kapásból 89 oldal.

Inkább ezt tudom elképzelni véletlennek:

[link]

Bár azért érdekes, hogy szegény ártatlan Jobbik valahogy mindig a 88-as számmal kerül kapcsolatba.

2010. jan. 22. 08:11
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Jaj ne legyünk már olyan hülyék mint a Jobbikosok!
2010. jan. 22. 09:24
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hogy neked Hitler nem a haverod, de nekem igen
2010. jan. 22. 09:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Mi lett volna, ha 18 oldalas? Egyébként ennyi egy átlag szoclibes értelmi színvonala. Végül is ők tehetnek arról, hogy az ország ilyen állapotban van. Könnyű volt hülyíteni őket 2002-ben és 2006-ban is. Meg is lett az eredménye.
2010. jan. 22. 09:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Sztem véletlen,hogy 88 oldalas,nincs emögött semmi szimbolizmus.

De ami biztos,nincs ember aki rávenne,hogy elolvassam mind a 88 oldalt,mert nekem iszonyú unalmas.Alig lehet kihámozni belőle a lényeget.Sztem ha az átlagszavazóhoz kívánnának szólni,/és nemcsak a már biztos szavazóikhoz/Akkor elég lenne egy egyszerű,köznyelven fogalmazott 14 oldalas is.Úgy nem kellene Kovács Pistának,aki ismerkedne velük minden egyes mondatban 2 szót megnéznie a szótárban..:)))

Pl:Kritozsidó,cionista stb stb....

Sztem sok benne a melléduma,és aztat nem szeressem...

Felelőtlenség a részükről ennyire elrugaszkodni az értelmezhetőségtől.Vagy az érthetőség nem is céljuk???

2010. jan. 22. 10:19
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Haha, ha ezt a náczivadászon olvasnám, röhögnék is egyet, hogy milyen jól kifigurázzák a fiúk az antifasiszta összeesküvés-elméleteket. De hogy valaki ezt a kérdést komolyan feltegye?? Fogadjunk az nem zavar, hogy Bajnaiék az Internacionálét énekelgetik.
2010. jan. 22. 10:39
 17/22 anonim ***** válasza:
A legkisebb baj ezzel a programmal, hogy hány oldal. Nem annyira okos/hülye a Jobbik, hogy szándékosságot feltételezzek. Az, hogy nettó baromság, amit leírtak, jobban zavar.
2010. jan. 22. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Persze én is észrevettem!

Jó ,hogy rajtam kívűl más is ilyen szemfüles!

Sőt,a szomszédom is gyanús,minden este fehér lepedővel,hosszú sipkával futkosnak a tűz körül.Azzal akar etetni,hogy farsangolnak!

A másik szomszéd gyereke állandóan piramisokat rajzol és nagymesternek szólítja az apját.

A szembe lakó kislánynak cuki babái vannak,amiket tűvel bökdös.Ez normális?

De a leggyanúsabb a boltos.Az összes kutya eltünt már a környékről,ő meg hot dog-ot árul.

Ja,a tanítónéni!Mindig halakat rajzol a homokba,hetente jön egy platós autó.

A hegyen meg egy furcsa alak lakik egy lánnyal,éjjel mindig kisülések vannak,aztán áramszünet,furcsa emberek bolyonganak a kertjükben...

Szörnyű világban élünk.

2010. jan. 22. 10:45
 19/22 anonim ***** válasza:
"Aki náczi, megdöglik" - ősi kínai közmondás
2010. jan. 22. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Idióta kérdés... :D

Egyébként a Jobbiknak van egyedül valódi programja... Inkább a tartalmáról beszéljünk!

2010. jan. 22. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!