Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire szuper hely Magyaro...

Ha ennyire szuper hely Magyarország, akkor miért hagyta és hagyja el több 100 ezer ember az országot? Ha annyira jól élünk, akkor miért megy egyre több ember külföldre?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 07:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

"Ott a helye a sok lúzernek. Kitakarodik ez a sok életképtelen hulladék, Magyarország végre megtisztul és élhető lesz."

Te mindíg csak provokálni akarsz? Kik maradnak majd szerinted? a "nagymagyarok" akik csak gyűlölködnek,meg a cigók. Melyik fog az államkasszába adózni ,és lesznek elegen a "nagymagyarok",hogy fenntartsák az országot! Aligha! :D

2014. okt. 1. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
* és lesznek elegen a "nagymagyarok",hogy fenntartsák az országot? Aligha! ?D
2014. okt. 1. 10:01
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

"Ott a helye a sok lúzernek. Kitakarodik ez a sok életképtelen hulladék, Magyarország végre megtisztul és élhető lesz."

Kórházban dolgozom. Lassan az összes "életképtelen hulladék" orvos és nővér kimegy külföldre. És nincs helyettük senki. Téged meg majd ki fog meggyógyítani? A Kolompár Mikelandzseló aki ott marad borsoban a "lúzerek" helyett!. Gondolkodj már mit beszélsz!

2014. okt. 1. 10:07
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Hadd meséljek egy ismerősömről, egy érettségije és egy szakmája van. Azért róla, mert én nem dolgozom annyira régen. Az ezredforduló környékén nettó 120 ezret keresett. Az nem volt rossz pénz, pláne az akkori árakhoz viszonyítva. A fizetése szép lassan csökkenésnek indult 100-110 ezer közé, az árak természetesen fölfelé. Az előző Fidesz kormány alatt elvesztette az állását, majd kapott egy újat, ahol már még több munkáért és nagyobb felelősségért a nettó 100 sem mindig van meg. Az árak persze továbbra is törnek fölfelé.

Ez a dolog anyagi oldala. Az emberi oldalon legalább ennyire rossz a helyzet. Mert akármit mondanak egyesek, nem a pénz az egyetlen dolog, ami nyugat felé viszi az embereket. Soha ilyen borúlátó, savanyú és mérges nem volt még az ország. Emiatt egyszerűen rossz olyan emberek között, akiket ennyire eszi az epe.

2014. okt. 1. 10:11
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
13# hagyjad ez egy idiota,azt hiszi ha elmegy a 20-35 ev kozti fiatalok tulnyomo tobbsege itt lesz a kanaan.ja es akkor maradnak azok akik nemtudtak,nemakartak elmenni meg a krampuszok..a szamitasaim szerint ez egy osszeomlas lesz..:D egyszeruen nem is lesz aki dolgozzon vagy elkepzelhetetlen mi lesz az orszaggal.de nemfogja fel 2db agysejttel hogy ha nincs munka es nemteremtenek munkahelyeket akkor nemtudnak megelni..es nemtud megelni se a takarito se az orvos se senki..idiotak..-.-
2014. okt. 1. 10:20
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

9

Ja, a sok eletkeptelen hulladek, akik magasan kepzettek es nemzetkozi szinvonalon is versenykepesek a szakmajukban. Biztos nincs am ilyenekre szukseg. Ez nem csak a fizetesekrol szol, hanem az ocsmany rezsimrol, ami minden ertekteremto munkaba beledugja a faszat es szetrugja a mukodo strukturakat is. Terulet- es varosfejlesztessel foglalkozom, mar egyetemista koromban nemzetkozi projektekben es kutatasokban dolgoztam, majd kituntetessel vegeztem el a BME-t. Gondolom sejted, hogy mennyi lehetosegem van otthon a szakmaban dolgozni.

2014. okt. 1. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:
7%

"és lesznek elegen a "nagymagyarok",hogy fenntartsák az országot? Aligha! ?D"

Azé ha hirtelen minden nagy magyart le akarná cummantani elkopna a szájad szíle!

Hahahahaha...

2014. okt. 1. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
4%

"Kórházban dolgozom. Lassan az összes "életképtelen hulladék" orvos és nővér kimegy külföldre."

Hála Istennek! Oda való mind!!!

2014. okt. 1. 12:21
 19/20 tetro ***** válasza:
34%

12.20

fura, hogy neked az a reakciód egy ellenkező véleményre, hogy "cummantsa le a nagymagyarokat". még akkor is ha valószínűleg pasi... habár nekem már egy ideje gyanús, hogy aki ennyire nagy magyar mint te, az csak látens meleg lehet :D

2014. okt. 1. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:

14:"Mert akármit mondanak egyesek, nem a pénz az egyetlen dolog, ami nyugat felé viszi az embereket. Soha ilyen borúlátó, savanyú és mérges nem volt még az ország. Emiatt egyszerűen rossz olyan emberek között, akiket ennyire eszi az epe."

Pontosan!!!! Engem sem a pénz hozott ki elsősorban, mert én otthon is megéltem.

2014. okt. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!