Szerinted ha a jobbik hatalomra kerül mennyit kell majd várni a revízióra?
Figyelt kérdés
1év?2év?4év?2010. jan. 21. 21:15
11/17 anonim válasza:
És te hány éves vagy? Mert ez még egy óvodáshoz képest is naiv kérdés.
12/17 anonim válasza:
Ha a Jobbik hatalomra kerül, a revízió a kutyát nem fogja érdekelni, mert azzal leszünk elfoglalva, hogy élelmiszerhez meg alapvető használati cikkekhez jussunk, a "multik szerepét hónapok alatt átvevő" kkv szektortól.
13/17 anonim válasza:
Ha a jobbik kormányra kerül szerintem vérfürdő lesz az országban szerintem nagyon radikális párt!!!! még az se kéne hogy bejusson...irgalmatlan hatalmat fognak érezni és kihasználni,elvégre ha ahogy mások írták szkinhed szavazói vannak hát akkor isten irgalmazzon nekünk!Nem vagyok se cigány se fajgyűlölő van 3gyerekem ,békét,nyugalmat szeretnék nekik míg felnőnek!
14/17 anonim válasza:
Utolsó: Milyen vérfürdő hülye vagy??? ENnyi eszed legyen már mi haszan lenne akárkinek is hogy vérfürdő legyen. Utána meg nekünk jön az EU nem? Gondolkodj idióta
15/17 anonim válasza:
A nép szava dönt. Nem adjuk az országot szkinhedek kezébe!
16/17 Zenon válasza:
Utolsó!
Szerinted a Jobbik skinhead-kből áll?Hol élsz te agyilag?
Nem a Földön,az biztos.Lesújtó,mennyi elbutított ember él ebben az országban.
Nem,nem kerülne sor revízióra.Egyelőre az is nagy eredmény lenne,ha felhoznánk a porból a gazdaságot,teremtenénk munkahelyeket,javítanánk az egészségügy állapotán.Ezeknek van realitása,revíziónak nincs!A Jobbiknak ez a célja,nem revízió meg kalandozó hadjáratok.Atyaég!
17/17 anonim válasza:
21.37-es Idióta ,hülye csak te lehetsz ha jobbikos vagy imád őket csak vigyázz nehogy ne tudj kiszállni.Ha neked teszik h vezényszavakra lépsz ,mozdulsz ,beszélsz...hát csináld.Én szabad akaratomból mozdulok nem arra h valaki ORDÍT egyet!!!Szerinted a parlamentbe mi lenne? Vezénylés ORDÍTVA:JOBBRA ÁT,INDULÁS...kössz engem senki ne irányítson h szabadidőmbe hol sorakozzak.Te biztos szereted...sajnállak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!