MSZP-sek, mit szóltok a Jobbik erősödéséhez?
Figyelt kérdés
A szokásos "teret nyernek a náczik/antiszemiták/rasszisták", "népirtás lesz" demagógiák mellőzését kérném.2014. szept. 30. 19:34
11/15 anonim válasza:
Összepakoltatok cocik mert a pártocskátok bukása után elestetek a zsíros melóktól? :D
12/15 anonim válasza:
Nekem nemrég törölték a kérdésem, amiben az emberek Jobbiktól való félelmére voltam kíváncsi. Hol van a demokrácia? Mi az, hogy a Jobbikról csak szépet lehet kérdezni? Ez nem kuruc.info!
13/15 anonim válasza:
12: Protip: Nem csak a kurucinfón van korlátozva a szólásszabadság, hanem körülbelül minden magyarországi oldalon. Engem konkrétan tiltottak már a kurucról, de az Origóról is kétszer.
14/15 anonim válasza:
"Origóról is kétszer."
Csak kétszer?
Engem egy tucatszor, elhasználtam már a facebookot,két e-mail címet, meg két google fiókot.
15/15 anonim válasza:
14: Igen, mert nincs kedvem már erőlködni. Ott még több a hülye ember, mint itt szvsz és ha nem értek egyet, úgyis törölnek megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!