Szerintetek Szijjártó Péter le fog/le kell mondani a
házmutyija után?
Figyelt kérdés
Le kell mondania alatt azt értem hogy Orbán kirúgja a fideszből. Elvileg az apja adott neki kölcsön hogy legyen egy ilyen palotája, de ezt ki hiszi el?
Én személy szerint nem politizálok, egyik párttal sincs kötődésem, viszont ennek a háznak csak a fűtési költsége havi 500 000Ft környékén lehet, persze ez függ attól is hány fok van benne télen, illetve a medencét fűtik e télen. Továbbá akkor még nem is beszéltem a többi közüzemi számláról. Bár aki ilyen összegben vásárol ingatlant szerintem, annak futja a rezsire is. Meglehet nézni Angele Merkel házát a következő hivatkozás alatt [link]
2014. szept. 30. 14:05
3/17 anonim válasza:
Az nem Angela Merkel háza, hanem az egyik vidéki nyaralója, amit egyébként nem használ. Angela Merkel egy luxuslakásban lakik Berlin-Mittében, a Múzeum-sziget mellett, a Spree folyó partján.
2014. szept. 30. 14:13
4/17 anonim válasza:
3: Pont én is ezt akartam írni. Az inkább csak egy hétvégi ház.
2014. szept. 30. 14:21
5/17 anonim válasza:
Ez nem fog lemondani, és szerintem börtönbe se kerül egyhamar.
2014. szept. 30. 14:45
6/17 anonim válasza:
Ez egy gerinctelen fidesznyiknél nem lemondási ok.
2014. szept. 30. 15:01
7/17 anonim válasza:
"Az nem Angela Merkel háza, hanem az egyik vidéki nyaralója, amit egyébként nem használ. Angela Merkel egy luxuslakásban lakik Berlin-Mittében, a Múzeum-sziget mellett, a Spree folyó partján"
Amit saját maga fizet. Nem fogadta el a Német államtól felajánlott szolgálati lakást!
2014. szept. 30. 15:02
8/17 anonim válasza:
fideszéknél ez természetes. Dehogy mond ő le. Hiszen szorgos méhecske módjára gyűjtögette össze (lopta össze) azt a pénzt,most élvezni akarja munkája gyümölcsét. Lemondani? ugyan már! :D
2014. szept. 30. 15:04
9/17 A kérdező kommentje:
Schmidt Pálnak is le kellett mondania
2014. szept. 30. 15:18
10/17 anonim válasza:
""fideszéknél ez természetes""
Akárki volt hatalmon a rendszerváltás óta ez mindig így volt (sajnos) Egyetlen becsületes politikus sem volt igazán.
Emlékeztek még Gyurcsány villájára vagy arra a blikkben megjelent cikkre miszerint Gyurcsány "palotájában" csak a medence (ez valamikor 2006 - 2007 környékén volt) 20 milliót ér, vagy a cikk szerint a karórája majdnem 2 millió forint. Összeszámolni sem lehetne mennyit loptak már el a politikusaink pártásástól függetlenül a rendszerváltás óta.
Aki közel kerül a "húsos fazékhoz" az megszedi magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!