Mi az összefüggés aközött, hogy "a meleg olimpia egyik szervezője volt, most pedig jelöltként indul"?
Hát eskü nem értem ezt a logikát :)
Úgy adták elő a Hírtv-ben, mintha ez a 2 dolog kizárná egymást, vagy egyszerűen fogalmam sincs, mire gondolnak, mindenesetre annyira kihangsúlyozták, hogy "mert bezzeg 2012-ben még a meleg olimpia egyik szervezője volt", aztán lám most meg ....
Érti ezt vki? :XD
Nem bonyolult ez. Ha valakit le akarnak járatni, akkor igyekeznek minden létező módon kompromittálni. Olyan dolgokat szednek elő a múltjából, amit lehet, hogy rég el is felejtett és semmi köze a jelenlegi tevékenységéhez - de arra jó, hogy lejárassák vele.
A Hír TV jobboldali beállítottságú, gondolom, egy baloldali jelöltet dicsértek agyba-főbe. Az, hogy valaki 2012-ben a melegolimpia egyik szervezője volt, még nem zárná ki, hogy önkormányzati képviselőjelölt legyen, sőt, lehet, hogy szervezőként vannak olyan képességei, kapcsolatai, amik jól jönnének az önkormányzatban. Viszont a jobboldalon mindennel, aminek csak érintőlegesen is köze van a melegekhez, tökéletesen le lehet járatni bárkit. Ezért aztán tök mindegy, hogy az illető milyan programot hirdet és milyen munkát végez, folyamatosan azt kell a nézők fejébe verni, hogy ez az ember rossz, mert a melegolimpiához volt köze.
Bolyán András (mert róla van szó) a VII. kerületben indul a DK színeiben. Tessék minél többen rá szavazni, aki ott lakik, hogy ezt az aljas, hírtévés bandát támogató politikusbandát elzavarjuk.
Bolyán András válasza:
"A EuroGames egy nemzetközi szinten is elismert sportverseny, amelyet önkéntesek ( CIVILEK!)szerveztek.
Büszke vagyok arra, hogy egy egy európai színvonalú, professzionális szervezésű, jó hangulatú, 6-10,000 főre tervezett rendezvénnyel mutathattuk meg, hogy az európai fővárosok közül Budapest innovatív, befogadó, toleráns, ezzel is öregbítve Magyarország és főleg Budapest jó hírét, Mivel az egyhetes program a főváros számára jelentős szállás, és egyéb turisztikai bevételeket hozott,a hír TV is, és több hazai sajtó és média munkatárs is nagyon pozitívan ítélte meg.
Életem kiemelkedő sikereként éltem meg,hisz ugyanazzal a precizitással szerveztem, mint amilyen felkészülten képviselem mind a 137 ügyfelemet, a munkámban, minőségbiztosítási szakemberként.
A rendezvény szervezése körüli hisztéria, csakúgy, mint a mostani köpönyegforgató jobboldali támadás megtanít magamért és a demokratikus elvekért kiállni,hiszen tudom milyen az amikor támadnak, és nem fogok meghátrálni akkor sem, amikor a kerület lakóiért kell kiállnom, vagy ügyeit intézem."
Mit vársz egy ilyen tv-től?
Azt mondja amit a PÁRT akar, ezernyi dolgot tudnék felsorolni ilyen téren.
Ugyan úgy össze vissza beszél mint a vezérük.
Lsd pl orosz kapcsolatok kb 2007-től:
-nem leszünk a gazprom legvidámabb barakkja
-putyin pincsije
-2-3 éve nevezték át a Moszkva teret mert a szemét oroszok ...
Most meg tövig szopta Putyint, hogy a lengyel energiacég vezérét idézzem.
A sok birka megy utánuk, fel se tűnik nekik, hogy az orruknál fogva vezetik őket.
Ennyit a Vezér és a Hír tv hitelességéről és a híveik észbeli képességeiről.
Nálam be sincs egyébként fogva, hulladékot nem nézek.
M1,M2, Duna sem (retusálás, nyílt cenzúra, hazudozás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!