Ha létrejönne egy jobbikhoz hasonló párt, de nem lennének olyan vad, megbotránkoztató kijelentései, akkor inkább szavaznál rájuk mint a jobbikra?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem miért nem?2014. szept. 29. 21:21
11/20 anonim válasza:
"Gazdaságilag teljesen tönkre tennél az országot. Jobban, mint az eddigiek az elmúlt 25 év alatt."
Tipikus liberó. Feltettem egy kérdést, ott nem volt ekkora a szájuk, mert meg is kellene indokolni ezt az értelmetlen fröcsögést, hogy "gazdaságilag tönkretenné az országot, nem tudom miért, mert hülye vagyok, de tönkretenné". Szánalmas.
12/20 anonim válasza:
Tekintve, hogy a JOBBIK csak abból él, hogy vannak megbotránkoztató vad kijelentései, ezért ha azok nincsenek, akkor már semmi sincs, párt sincs.
13/20 anonim válasza:
11-es, hol tettél fel kérdést? Bocs, de tényleg nem találom.
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
Nem szavazna a kutya se rájuk. A Jobbik charme-ja pont ezek a kijelentések.
16/20 anonim válasza:
Meg talán a programjuk. Mivel az csak nekik van, másnak nincs.
17/20 anonim válasza:
Kérdező! Egy párt alapvető tulajdonságait nem a kijelentéseinek formája határozza meg. Következésképpen nem érdekel, miként fogalmazza meg az elképzeléseit, kizárólag az elképzelései és a tettei érdekelnek. Na jó, a sok alpári hőbörgés esetén azért megkockáztatnék egy nono-t. Bár normális programmal rendelkező párt esetén nagyjából kizárható az alpáriság.
18/20 anonim válasza:
17: Az LMP-n kívül nem tudok olyan pártot mondani, ahonnan nem hangzott volna el legalább egy alpári hőbörgés. Kinek nincs normális programja? Az LMP-nek. :)
Ettől függetlenül nálam is jobbára a tettek számítanak, nem a pofázás.
19/20 anonim válasza:
20/20 anonim válasza:
Bocsi, de programról beszélek, nem pedig demagóg firkálmányokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!