Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért dicsérik az emberek...

Miért dicsérik az emberek annyira Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
A minap láttam egy posztot Orbánról és Obamáról és alatta a kommentek eléggé megosztoztak...Mármint én tudom, hogy Orbán tett pár jó dolgot az országé (rezsicsökkentés stb...) de ezek hosszútávon nem adnak az ember zsebébe pénzt. Érdekelne, hogy az aki "orbanista" mit lát annyira a Miniszterelnök úrban??? (Mert én semmi jót)

2014. szept. 25. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Szeretném tudni, hogy miből gondolod ezt, amit írtál; ezek a saját gondolataim. Nem szoktam sem baloldali, sem jobboldali, sem semmilyen médiumot olvasni tudatosan, csak ami elém kerül, elolvasom, mérlegelek, és levonom a saját következtetéseimet. Ami tudatos, az a 6 órás híradó, de azt sem úgy nézem, hogy az utolsó szóig igaz, amit ott elmondanak.

Engem abszolút nem bánt, hogy a határon túli magyarok magyar állampolgárok akarnak lenni, viszont ne csak a kedvezményeket élvezzék, hanem tegyenek is a közösbe, arról nem is beszélve, hogy szavazti joguk van, de a magyaroszági törvények és rendeletek rájuk nincsenek hatással. Ha magyar akar lenni, akkor költözzön ide, vagy ott szavazgasson, ahol lakik.

Ha pedig csak alanyi jogon járjon nekik, akkor ennyi erővel miért nem kapja meg minden magyar az osztrák állampolgárságot? Elvégre az Osztrák-Magyar Monarchia tagjai voltunk annak idején.

Még annyit leírnék, hogy ha én a "baloldali maszlagot" szórom, akkor a logika alapján te a "jobboldali maszlagot" szórod, ami nem saját vélemény, hanem beleplántálták az agyadba.

Mindazonáltal örülnék neki, ha normális vitapartner lennél, érvelnél, és nem szapulnál, hogy nekem nincsenek saját gondolataim és társai. Bár az is igaz. hogy ez is fideszes vonás...

2014. szept. 25. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
A rezsicsökkentés az egyik legnagyobb hibája a kormányzatnak - Mert: csökkennek az adóbevételek, és csökken a közműcégek bevétele is, akik így elgondolkoznak, érdemes-e fejleszteni, jobb anyagokat használni. Értelmes lépés az adócsökkentés lett volna, azzal csak a kormányzat jár rosszul, ezzel mindenki.
2014. szept. 25. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, tévedés. A gazdag országokban magasak az adók, a szegényebb országokban alacsonyak. Az adócsökkentéssel nem lesz jobb a helyzet, sőt.
2014. szept. 25. 16:01
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Olyan szép (ember?).
2014. szept. 25. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
6-os. Mi az, hogy nincs kit választani? Ezektől csak jobbat lehetett volna! A fidesz is pár százalékos pártból lett ekkora nem? Akkor a mostaniak miért ne lehetnének. A fidesz egy óriási tévút és ezért a szavazókat teszem felelőssé. Szerintem ez az ország egyre hülyül. 8-as! Én írtam azt orbánról a kádár rendszer kapcsán. Örülök, hogy nem csak én látom így!
2014. szept. 26. 06:58
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es

Ezen besírtam :D

2014. szept. 26. 20:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez egy összetett kérdés. Egyfelől amiatt, mert manapság fideszesnek lenni kb. olyan, mint ha egy elvakult szektába tartoznál. Egy cső fideszes embert nem fogsz tudni sehogy se meggyőzni arról, hogy gondolja át az álláspontját, ő úgy hisz OV-ban mintha maga a messiás lenne (sok ember annak is gondolja...). OV körül ma már egy olyan személyi kultusz van lassan, mint amilyen Hitler és Sztálin személye körül volt anno.

A másik oka pedig a végtelen demagógiában, kettős beszédben és populizmusban rejlik. Valami rossz történik az országban? - kenjük rá a külföldi pénztőkére és az EU-ra. Azzal vádolnak, hogy felrúgjuk a demokrácia alapszabályait? - kenjük rá a rezsicégekre.

Tudod, a zsarnok úgy élhet csak túl, hogy ha egy nála is nagyobb zsarnokra mutogat; bár jelen esetben a mi zsarnokunk sokkal nagyobb zsarnok, mint bármelyike azoknak, akikre ő mutogat.

2014. szept. 27. 12:04
 18/18 anonim ***** válasza:

"Miért dicsérik az emberek annyira Orbán Viktort?"

Sok a "vidéki" zemberek.

2015. jan. 27. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!