Most komolyan ez volt a rendkívüli hír?
Néztem az M1 csatornát és alul kiírták egy sorozat közben hogy "Hamarosan rendkívüli hírt közlünk"
Tisztára izgatott lettem hogy valami komoly dolog történt a világban mint anno 2001 szeptember 11-én!
Erre csak Áder János semmimondó szövegét közvetítették élőben az USA-ból a globális felmelegedés rendezvényről vagy mi volt tegnap...!
Nem szánalmas hogy ezt rendkívüli hírnek adták elő!?
jobbikos létemre mondom, hogy ez már tényleg túlzás.
Láttam a "bejelentést" az 1700 milliárdos kiadás csökkentésről. Semmilyen megszorításról nem eset szó de már a sajtó tele van a félremagyarázással.
A tavalyi és az azt megelőző költségvetésben is voltak kiigazítások és kiadás csökkentések ez nem egyenlő a sajtóban megjelent félremagyarázott megszorítással.
Egyébként is gondoljátok ha tényleg így is lenne ezt a polgármesteri választások előtt bejelentenék?
# 4
M1 mégis rendkívüli hírnek adta elő!
# 5
"Nem, szerintem teljesen rendjén van a dolog, és nem árt felkelteni a lakosság figyelmét a környezeti veszélyekre. "
A magyar embert ismerve aki eddig nem törődött környezetével eddig se fog!Ez csak egy jó kirándulás volt Janinak az USA-ba az magyar adófizetők pénzéből!
"Ebből a mondatodból eléggé úgy hangzik, mintha élveznéd a katasztrófahíreket."
Emberi természetemnél fogva ilyen helyzeteknél nő bennem az adrenalin!Hazudik aki azt mondja hogy nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!