Mit gondoltok Kovács Béla múltjáról és a fél éves kutatómunka eredményéről?
ÉS van aki azt gondolja hogy a jobbiknak nincsenek külföldi támogatóik? Én azokat az oroszoknál és keleten keresném.
Amúgy meg más a támogatók és más a kémkedés. Most lehet jönni, hogy hát xy tőle kap pénzt, de Más mint Kovács munkája. És amúgy kész röhej, hogy a hobbikosok, hogy védik őt. Sokan korábban nem is hallottak róla (ismerősöket is kérdezve), de ha valami negatívat hallanak akkor és a reakciójuk attól, függ hogy milyen párti. Vajon mi lenne a reakció, ha pl egy mszp-s lenne. Ugyanilyen vehemenciával lenne az is védve vagy ő már csak egy komcsi kém lenne?
"lletve megemlíthetnénk még, Bajnai és Gyurcsány azon álláspontját, mely szerint "Izrael a legjobb barátunk"."
Hát ezt a kijelentést meggoogliztam. Találat édes kevés. Efféle GYIK féle fórumokon hangzott csupán el. Bizonyítékot, hogy valóban mondta-e, azt nem találtam. Azt is viszont úgy "idézték", ""Izrael a legjobb közel-keleti barátunk". Persze így se találtam bizonyítékot csak arra, hogy agyament fórumozó találta ki.
Gyurcsánnyal kapcsolatban még ezt sem talaltam.
A tény viszont az, hogy a Kágébéla viszont nyakik benne van nem fórumozók által kitalált agyament kémügyben. úgyhogy a jobbikos funok rángatózhatnak hajánál előkapott marhaságokkal a tény az tény.
Soros meg nem kémeket toboroz hanem egy alapítványt üzemeltet a pénzéből, amiből Orbán is kapott ösztöndíjat. Nem fű alatt csinálja titokban, mint ez a jobbikos szennyláda Kágébéla, hanem vállalva azt.
Ebben a cikkben azért benne van, hogy egyetlen más állításra sem adott választ csak az anyja állítólagos megerőszakolására. A többit még csak nem is kommentálta.
Tekeredik tekeredik mint Schmitt Plágium Plági amikor szembesítették a plagizálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!