Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Kovács Béla...

Mit gondoltok Kovács Béla múltjáról és a fél éves kutatómunka eredményéről?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 23. 09:33
1 2 3
 21/28 szántóvető ***** válasza:
15-ös: aki általánosítva minősítget másokat (átlagembereket)az valójában magát minősíti.folytasd még kérlek.
2014. szept. 23. 13:58
 22/28 anonim ***** válasza:
Még mindig nem latom, hogy a jobbikos koszproli logikán túl mi a baj ezzel?
2014. szept. 23. 14:16
 23/28 szántóvető ***** válasza:
semmi csak tetszik.
2014. szept. 23. 14:20
 24/28 A kérdező kommentje:

ÉS van aki azt gondolja hogy a jobbiknak nincsenek külföldi támogatóik? Én azokat az oroszoknál és keleten keresném.

Amúgy meg más a támogatók és más a kémkedés. Most lehet jönni, hogy hát xy tőle kap pénzt, de Más mint Kovács munkája. És amúgy kész röhej, hogy a hobbikosok, hogy védik őt. Sokan korábban nem is hallottak róla (ismerősöket is kérdezve), de ha valami negatívat hallanak akkor és a reakciójuk attól, függ hogy milyen párti. Vajon mi lenne a reakció, ha pl egy mszp-s lenne. Ugyanilyen vehemenciával lenne az is védve vagy ő már csak egy komcsi kém lenne?

2014. szept. 23. 14:32
 25/28 anonim ***** válasza:

"lletve megemlíthetnénk még, Bajnai és Gyurcsány azon álláspontját, mely szerint "Izrael a legjobb barátunk"."

Hát ezt a kijelentést meggoogliztam. Találat édes kevés. Efféle GYIK féle fórumokon hangzott csupán el. Bizonyítékot, hogy valóban mondta-e, azt nem találtam. Azt is viszont úgy "idézték", ""Izrael a legjobb közel-keleti barátunk". Persze így se találtam bizonyítékot csak arra, hogy agyament fórumozó találta ki.

Gyurcsánnyal kapcsolatban még ezt sem talaltam.

A tény viszont az, hogy a Kágébéla viszont nyakik benne van nem fórumozók által kitalált agyament kémügyben. úgyhogy a jobbikos funok rángatózhatnak hajánál előkapott marhaságokkal a tény az tény.

Soros meg nem kémeket toboroz hanem egy alapítványt üzemeltet a pénzéből, amiből Orbán is kapott ösztöndíjat. Nem fű alatt csinálja titokban, mint ez a jobbikos szennyláda Kágébéla, hanem vállalva azt.

2014. szept. 23. 14:45
 26/28 szántóvető ***** válasza:
24-es: miért nem volt nyilvános a meghallgatása KB-nak?ő maga kérte,a Jobbik is kérvényezte.ez nem furcsa?
2014. szept. 23. 14:48
 27/28 szántóvető ***** válasza:
2014. szept. 23. 14:58
 28/28 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben a cikkben azért benne van, hogy egyetlen más állításra sem adott választ csak az anyja állítólagos megerőszakolására. A többit még csak nem is kommentálta.

Tekeredik tekeredik mint Schmitt Plágium Plági amikor szembesítették a plagizálással.

2014. szept. 23. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!