Kovács Béla előkerült a kalapból, a semmiből, akkor most kém vagy nem kém?
Van bizonyíték rá? Adott át nemzetbiztonságilag fontos információt másoknak? Egyébként is honnan juthatott volna ilyen nemzetbiztonságilag fontos információkhoz?
Vagy csak egy összehangolt politikai lejárató kampányfogás a Jobbik ellen?
Mi volt ő korábban? Mi volt ő a múlt (Kádár) rendszerben?
Mégis ki ez a Kovács Béla?
Én különösebben nem folytam bele a témába...akkor meg minek szólok hozzá:-) De két dolgot tudok a témával kapcsolatban:
1. Kémek mindig is voltak vannak lesznek mindkét oldalon.
2. Nem tudom hogy Kovács úr(elvtárs?)kém-e mindenesetre érdekes hogy akkor"derül ez ki"amikor a Jobbik a választások után megerősödött és jönnek az EP-választások. Ha teszem azt júliusban vagy decemberben"derült volna ki"jobban elhinném...így azért gyanús hogy valakik(na kik?)a Jobbik ellen kerestek és találtak fogást...
A jogszabályok értelmében az már önmagában kémtevékenységnek számít, ha valaki konspiratív módon találkozik más országok titkosszolgálatának ügynökeivel, nem kell semmilyen információt átadnia..
Ezt biztosan be fogják tudni bizonyítani.
Kovács egy hülye kommunista (1988-ban önszántából visszaköltözött a Szovjetunióba, saját elmondása szerint, mert nem érezte jól magát Magyarországon). Nem mintha a többi párt nem lenne tele kommunistával, csak épp a jobbikosok annyira büszkék rá, hogy ők nem azok.
"érdekes hogy akkor"derül ez ki"amikor a Jobbik a választások után megerősödött és jönnek az EP-választások."
2009. óta folyik nyomozás utána, az ügyészség április elején tett feljelentést. Csak a Fidesznek köszönhető, hogy nem az országgyűlési választás előtt robbant a dolog. Mivel nem tudták milyen hatása lenne, inkább elodázták az ogy-i választások utánra, már nem lehetett tovább húzni. Az EP választásnak minimális tétje van, egy ekkora kamut senki nem találna ki, csak azért, hogy az EP választások 1-2 százalékkal kevesebbet kapjon aJobbik.
Mindkettő.
A Jobbik tényleg az oroszoknak dolgozik és ez tényleg csak azért most derült ki, mert le akarják járatni őket.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem az országgyűlési választás előtt kapták elő KGBélát.
Ha odaállítanák elém ezt az embert és megkérdeznék tőlem, hogy szerintem milyen nemzetiségű, akkor én a képe alapján egyből rávágnám, hogy ez egy orosz.
Egyszerűen annyira orosz pofája van, hogy az nem igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!