A "fajvédő" konferenciával tulajdonképpen mi a baj?
Egyáltalán miféle ostoba elnevezés ez?
Néztem az előadók névsorát, hát nem tudom, én Jared Taylor több videóját láttam és olvastam a Paved with good intention című könyvét is. Attól eltekintve, hogy rámutat az afroamerikaiak elhallgatott rasszizmusára és a pozitív megkülönböztetés praktikáira és veszélyeire, nem találtam szélsőségesnek csak őszintének. Bár csak nálunk lennének ilyen közszereplők.
"Amit szigorúan tilos elolvasnunk: a betiltott (de mégis lezajlott) “fajvédő” konferencia egyik főszervezőjének beszéde
Megjelenés 15 okt 2014
Cimke: cionista, Jared Taylor, National Policy Institute, Richard Spencer
Az alábbiakban Jared Taylor beszédét olvashatják, amely a National Policy Institute elnevezésű intézmény Európa jövője című konferenciáján hangzott el. Mint közismert, a cionista világhódítók kegyeit kereső „magyar” kormány betiltotta az összejövetelt, melynek főszervezőjét – Richard Spencert – a diktatúra rendőrsége le is tartóztatta. Ennek ellenére, szűkebb keretek között, kevesebb részvevővel, de mégis sikerült megrendezni a konferenciát.
Az American Renaissance című folyóirat főszerkesztőjének a beszédét azért is érdemesnek tartom közölni, mert a cionista vezérlésű média a legképtelenebb, sok esetben egymásnak is ellentmondó vádak özönével illette a rendezvény szervezőit és résztvevőit. Mondták rájuk, hogy „fasiszták”, „nácik”, „őrültek”, „bolondok”, „provokátorok”, „izraeli ügynökök” és ki tudja még, mi minden mást. A habzó szájú gyűlölködők (és a felcsattanó kórustól megrettent nemzeti érzelmű emberek) közül kevesen vették azonban maguknak a fáradságot, hogy kiderítsék: valójában miféle elgondolásokat és elveket kívánnak a nyilvánosság elé tárni a rendezvényen felszólaló „fajvédő nácik”? Az alábbi beszéd elolvasása után talán kevesebben fognak öklöt rázni és vádaskodni, és többen kezdenek el gondolkodni, vagy akár a szerzővel vitába szállni."
Ha valakit érdekel, nézzen utána, ez csak egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!