Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "fajvédő" konferenciával...

A "fajvédő" konferenciával tulajdonképpen mi a baj?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán miféle ostoba elnevezés ez?

Néztem az előadók névsorát, hát nem tudom, én Jared Taylor több videóját láttam és olvastam a Paved with good intention című könyvét is. Attól eltekintve, hogy rámutat az afroamerikaiak elhallgatott rasszizmusára és a pozitív megkülönböztetés praktikáira és veszélyeire, nem találtam szélsőségesnek csak őszintének. Bár csak nálunk lennének ilyen közszereplők.

2014. szept. 22. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nesze nektek globalizáció!
2014. szept. 22. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
én szélsőjobboldali vagyok de egy ilyen komcsi "jobboldali" bohóc ne jöjjön ide, nagyon helyes hogy betiltották.
2014. szept. 22. 22:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tiltották be.
2014. szept. 22. 22:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Itt van kicsit bővebben:

[link]

Az egészet tulajdonképpen amerikaiak szervezik, viszont meghívtak több országból is embereket.

2014. szept. 22. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:

"Fajvédő" konferenciával semmi baj nem lenne, szerintem se keveredjünk a zsiráfokkal vagy a jegesmedvékkel...

A rassz nem fajt jelent, hanem fajtát, csak vannak, akik a nagy magyarkodásuk közben elfelejtenek magyarul. Szóval tényleg, az elnevezés rettenetesen ostoba, és még hibás is.

2014. szept. 22. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs, csak megint sipákolni kell, hogy eltereljék a figyelmet más égető problémákról, ahogy szokás. Általában ilyenkor mindig elkezdek kutakodni, hogy valójában miről is lehet szó...

A fajvédő konferencia nevet egyébként a szervezők adták neki? Mert akkor jó hülyére sikeredett a névválasztás...

2014. szept. 22. 22:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazából Future of Europe neve, csak valakik lefajvédőzték.
2014. szept. 22. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
7: Akkor már biztos vagyok benne, hogy figyelemelterelés. Ilyenek sajnos a liberálisok. Addig szabad vélemény nyilvánítás van amíg egyetértesz velük, de amint máshogy gondolkodsz, ellenség leszel.
2014. szept. 22. 22:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a média igényli az ilyen témákat. Van végre min csámcsogni, ha már magas színvonalú sajtó munkát képtelenek végezni...
2014. szept. 22. 23:54
 10/12 anonim ***** válasza:
A konferenciát a szélsőséges körök arra akarják felhasználni, hogy lejárassák Magyarországot a nemzetközi közvélemény előtt, ami elfogadhatatlan - írta a közlemény.
2014. szept. 23. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!