A "fajvédő" konferenciával tulajdonképpen mi a baj?
Egyáltalán miféle ostoba elnevezés ez?
Néztem az előadók névsorát, hát nem tudom, én Jared Taylor több videóját láttam és olvastam a Paved with good intention című könyvét is. Attól eltekintve, hogy rámutat az afroamerikaiak elhallgatott rasszizmusára és a pozitív megkülönböztetés praktikáira és veszélyeire, nem találtam szélsőségesnek csak őszintének. Bár csak nálunk lennének ilyen közszereplők.
Itt van kicsit bővebben:
Az egészet tulajdonképpen amerikaiak szervezik, viszont meghívtak több országból is embereket.
"Fajvédő" konferenciával semmi baj nem lenne, szerintem se keveredjünk a zsiráfokkal vagy a jegesmedvékkel...
A rassz nem fajt jelent, hanem fajtát, csak vannak, akik a nagy magyarkodásuk közben elfelejtenek magyarul. Szóval tényleg, az elnevezés rettenetesen ostoba, és még hibás is.
Semmi baj nincs, csak megint sipákolni kell, hogy eltereljék a figyelmet más égető problémákról, ahogy szokás. Általában ilyenkor mindig elkezdek kutakodni, hogy valójában miről is lehet szó...
A fajvédő konferencia nevet egyébként a szervezők adták neki? Mert akkor jó hülyére sikeredett a névválasztás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!