Ki a középosztály Orbán Viktor szerint?
Ők az egykulcsos adórendszerrel, amit anno ELLENZETT a bruttó (200) 300 ezret keresőknek segített, és valahogy úgy nyilatkozott, hogy az adórendszerrel ismét megadták a reményt a középosztálynaka, tehát a 300 ezer körüli, vagy feletti rétegen segítettek inkább, számomra pedig ez már inkább felső középosztály, mert az átlag fizu a középosztály a véleményem szerint.
Vannak szegény emberek is, de van egy réteg, akiről SENKI nem beszél, az a szegény és a középosztály közötti réteg, aki mondjuk 100-130- és mondjuk 250 között keres. Velük mi van? Ők nem szegények, és az Orbáni logika szerint nem is a kimondott középosztály...
És mikor már úgy érezném, hogy Orbánnak a középosztály a legfontosabb, akkor megvédi a közmunkásokat, és dicséri a dolgozó embereket.
Ki ma Magyarországon a középosztály? (Összegszerűen)
Ha én tisztességes dolgozó ember vagyok, legyek az szegényebb, vagy jobban élő, én is Orbán politikájának a központjában vagyok, vagy csak az, aki bruttó 300 felett keres?
(Volt már hasonló kérdésem a múltban, elnézést érte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!