Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen párt az SZDSZ? Milyen...

Milyen párt az SZDSZ? Milyen politikát folytat?

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Tedd múltidőbe, szerencsére ez a párt már megszűnt, most ott van, ahova mindig is való volt.

Az SZDSZ egy liberális párt volt.Tudod, olyan cigányokkal kivételezős, homoszexualitást propagandáló micsoda.

Külpolitikájukban is szervilis, megalázkodó magatartást tanúsítottak

A rendszerváltás idején volt támogatottsága ennek a pártnak, mert kezdetben egy antikommunista, elszámoltatáspártnak tűnt.

Viszont, mikor hatalomra került, kimutatták a foguk fehérjét, megmutatták a liberalizmust.

Ezután folyamatosan csökkent a támogatottságuk és végül eltűntek.

2014. szept. 20. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
*mert kezdetben egy antikommunista, elszámoltatáspárti pártnak tűnt.
2014. szept. 20. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Eladták a külföldi befektetőknek a magyar ivóvízkészlet részét. Mondván,az kirekesztő,ha nem így teszünk. A Fidesz erre a lépésre a haját tépte,ha a Jobbik akkor bent lett volna a parlamentben,hát kb olyan akciót csináltak volna ebből az ügyből,mint amit a földtörvény elfogadásakor tettek. A Fidesz most próbálja meg visszavásárolni ,ami állítólag nem megy nagy sikerrel. Persze ezzel nem a Fideszt támogatom,csak egyetértek ezzel a lépésükkel.
2014. szept. 20. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
*Eladták az ivóvízkészlet egy kis részét. Jah meg azt akarták még,hogy a nemzeti ünnepeinken,és az állami ünnepen ( augusztus 20.) olyan zászlók legyenek kitéve az ünnepek alkalmából,amibe benne van a fehér részében a sárga dávidcsillag. Ezt a lépést azsidóság elfogadása érdekében akarták hozni,de senki nem támogatta őket,ezért ez sem ment át a parlamentben,mint javaslat. Szóval voltak érdekes húzásaik.
2014. szept. 20. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja, sokan bezabálták akkor a harcos antikommunista színjátékot, de az Szdsz csak a saját érdekeit képviselte: a pesti zsidókat. Sokára múlt ki a politikából ,de addig is rengeteg kárt okoztak.
2014. szept. 21. 00:48
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Nyugi, ők már nem léteznek.
2014. szept. 21. 09:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Én eddig azt hittem, hogy az mszp adta el ezeket a hazai dolgokat... Ezek szerint sok mindent nem tudok még.

Dávid csillag a magyar zászlóra? Ezt sem gondoltam volna!

Én eddig azt hittem, hogy az SZDSZ mszp szerű volt, de ezeket a dolgokat nem gondoltam volna róla.

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 21. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

" Jah meg azt akarták még,hogy a nemzeti ünnepeinken,és az állami ünnepen ( augusztus 20.) olyan zászlók legyenek kitéve az ünnepek alkalmából,amibe benne van a fehér részében a sárga dávidcsillag. "

Forrás?

2014. szept. 21. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

"Forrás?"

Google a barátod!

2014. szept. 21. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!