Milyen párt az SZDSZ? Milyen politikát folytat?
Tedd múltidőbe, szerencsére ez a párt már megszűnt, most ott van, ahova mindig is való volt.
Az SZDSZ egy liberális párt volt.Tudod, olyan cigányokkal kivételezős, homoszexualitást propagandáló micsoda.
Külpolitikájukban is szervilis, megalázkodó magatartást tanúsítottak
A rendszerváltás idején volt támogatottsága ennek a pártnak, mert kezdetben egy antikommunista, elszámoltatáspártnak tűnt.
Viszont, mikor hatalomra került, kimutatták a foguk fehérjét, megmutatták a liberalizmust.
Ezután folyamatosan csökkent a támogatottságuk és végül eltűntek.
Én eddig azt hittem, hogy az mszp adta el ezeket a hazai dolgokat... Ezek szerint sok mindent nem tudok még.
Dávid csillag a magyar zászlóra? Ezt sem gondoltam volna!
Én eddig azt hittem, hogy az SZDSZ mszp szerű volt, de ezeket a dolgokat nem gondoltam volna róla.
Köszönöm a válaszokat!
" Jah meg azt akarták még,hogy a nemzeti ünnepeinken,és az állami ünnepen ( augusztus 20.) olyan zászlók legyenek kitéve az ünnepek alkalmából,amibe benne van a fehér részében a sárga dávidcsillag. "
Forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!