Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fidesz hatalomra kerül...

Ha a fidesz hatalomra kerül mit tesz a revízióért?

Figyelt kérdés
dzsumdzsum
2010. jan. 20. 11:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
akkor máshol is megeszik a füstölt szart:))
2010. jan. 20. 12:02
 22/33 anonim válasza:
Miért, kellene valamit tennie??
2010. jan. 20. 12:07
 23/33 anonim ***** válasza:
Azért hozzá kell tenni, hogy máshol a szocik se olyan tisztán ember és nemzetellenesek mint itt nálunk.
2010. jan. 20. 12:08
 24/33 anonim ***** válasza:

"Sokan nem értik: nincs “igazi baloldaliság”. Meg “baloldali értékek”. A baloldaliság nem más, mint az értékek pusztítása maga. A baloldali gondolkodásmód szellemi csökevény. Lelki betegség."

Hát, ha neked Pozsonyi a kedvenc publicistád, akkor részvétem. Bizonyára a társadalom 90%-a felső középosztálybeli polgár, vagy jómódú gazdálkodó, esetleg ősrégi arisztokrata család sarja, akinek a legfontosabb momentum életében a vasárnapi ebéd mellett elmormolt imádság. Onnan nyilván nem látszanak a külvárosi lakótelepek, a közalkalmazotti fizetések, meg a rozzant viskók, ahol havonta néhény tízezerből próbálnak megélni. Csupán ennyit a szellemi csökevényről.

2010. jan. 20. 12:12
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát a proli mindig lázadozik a helyzete ellen, nem fogva fel h azért vannak ott, ahol mert oda valók, saját erejükből ennyit képesek megteremteni. Ezért sírnak h el vannak nyomva, akik meg feléjük jutott az biztos h nem azért mert okosabb, intelligensebb náluk, hanem mert csaló, szemétláda meg jó helyre született. Ha vmelyik meg okosabb köztük az meg kiemelkedhet.
2010. jan. 20. 12:20
 26/33 anonim ***** válasza:
89%

Hát én is azt mondom, hogy ne kapjanak állampolgárságot. Így is jár nekik egy csomó kedvezmny. A nővéremnek az egyetemen a tandíj 80e ft volt. Egy romániai magyarnak ugyanez 20e. És ő utána viszament romániába dolgozni és adózni a friss diplomájával, a nővérem meg itt van diplomás munkanélküliként, mert nem talál állást.

Én egy évre szerettem volna kimenni nyelvet tanulni közpiskolás koromban, de magyar ösztöndíjat ilyenre csak kifejezetten szlovákiai magyaroknak adtak. Ráadásul röhelyes 3-as tanulmányi átlagtól. (Én kitűnő voltam és nem kaptam)

2010. jan. 20. 12:22
 27/33 anonim ***** válasza:
9%

12:22

Igazad van, a szemét határon túli magyarok dőzsölnek a jólétben, mi meg itt nyomorgunk ők meg kihasználnak minket. Hogy is nem vette ezt még mindenki észre....

Ja és hogyhogy a nővérednek 80E volt a tandíj? ja hogy nem elég okos hogy államira felvegyék. Érdekes én államin vagyok, nem kell 20ezret se fizetnem.

Még szép hogy visszament, az a szülőföldje. És nem tehet róla h most Románia bitorolja, vszinűleg szvesebben fizetne ide adót, mint oda

2010. jan. 20. 12:28
 28/33 anonim ***** válasza:
51%

Izé. Ezt már akartam kérdezni egy ideje: mi az, hogy bitorolja?

Volt egy háború, ők meg átálltak a győztes oldalra. Hadizsákmány. A morvák szerint mi voltunk a "bitorlók", nem?

2010. jan. 20. 12:34
 29/33 anonim ***** válasza:
morvák szerint? most vmi olyasmire gondolsz h voltak itt valakik 11-12 évszázaddal ezelőtt akiknek elvileg itt voltak határvonalaik és azt elfoglaltuk?
2010. jan. 20. 12:43
 30/33 anonim ***** válasza:

12:22-es vagyok újra.

A nővérem közgazdász, döntsd el Te, hogy elég okos-e.

Én pedig építésznek tanulok.

2010. jan. 20. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!