Ha a fidesz hatalomra kerül mit tesz a revízióért?
ígérni megígértek mindent, de azt nagyon.
hogy mit tesz azt nem tudom, nem vagyok jós. sok bennem az ellentétes érzelem a Fidesszel kapcs, de jósolni nem fogok, hogy mit tesznek. meglássuk.
Sem szavazati jogot ne kapjanak,sem a magyar állampolgároknak járó kedveményeket,nyugdíjakat.Aki nem itt él és nem itt adózik,az ne akarjon hasznot húzni a magyar állampolgárságból.
Soha nem értettem és ma sem értem,hogy miben segítene nekik a kettős állampolgárság? A románok vagy a szlovákok jobban bánnának velük?Vagy mi az értelme? (ha nem akarnak a Magyarállamtól semmi juttatást)Inkább az autonómia érdekében kellene összefogniuk,és nem 2-3 magyar pártot alakítani Erdélyben.
nincs szlovákia 30 éve
Ja, és a k*rva anyád
Megjelentek már a felvilágosultak, akik szolidaritást éreznek nemzettársaikért. Gratulálok
11:24 meg az utánalévő "okosnak"
11:33
Milyen jogon szól bele abba valaki, aki Szlovákiában élt, hogy nálunk milyen kormány van? Nem itt élt, nincs reális képe, érzelmi alapon fog szavazni. De ha megcáfolsz, vagy felhozol észérvet, hogy miért jó nekem, ha ők is szavazhatnak, akkor lehet megváltozik a véleményem.
Amúgy, igen, azt vallom, hogy csak azért, mert valaki magyar, nem vállalok vele sorsközösséget. Ahhoz tenni is kell, nem csak megszületni.
Ja, sztem a családtagjaidat is számoltasd el arról, hogy mit tettek eddig érted, és mit ellened és az alapján vállalj velük sorsközösséget. Ha vmiröl ugy gondolod ez neked nem tetszett, hát tagadd ki őket a családból.
Amúgy, az államnak kötelessége volna támogatni a határon túli magyarokat, autonómiai és egyéb törekvéseikben is. Mivel ezt nem nagyon teszi meg (még) senki ezért valóban nem tudhatják kire szavazzanak. Bár van egy olyan érzésem azt azért tudják ki az aki rájuk is gondolna.
Amugy nem foglaltam állást abban, hogy kéne e szavazójogot adni nekik vagy nem de a hangnemedet kikérem, ezt az elutsító lenéző hangnemet a határontúliakkal szemben. Nem kérnek ők ide szavazójogot amúgy, emiatt nem lehet öket hibáztatni, hanem politikai pártok kampányolnak ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!