Miért hiszi azt ma sok ember hogy a korrupció többet elvisz mint mondjuk a nyugdíjrendszer?
sok nyugdíjas kérdésben azt olvasom hogy ezer milliardok mennek el korrupciós uton es ha az nem lenne akkor erősek lennénk.
Pedig a legnagyobb kiadás a nyugdíj évi 4-5 ezer milliárdal
a korrupcio meg évente max 500 milliárd de már ez is tulzás.
Azért mert ez az igazság.
"Miért hiszi azt ma sok ember"
És gondolod, hogy a hiba a sok ember készülékében van, és csak te vagy helikopter?
A nyugdíj nem egy adomány, hanem keményen vonják a fizetésedből! Aztán ha megmurdelsz 60 évesen az egészet lenyúlják amit addig befizettél.
A korrupciót meg nagyon alábecsülöd,mivel bármilyen állami beruházást félárban meg lehetne csinálni korrupció nélkül.
"A nyugdíj nem egy adomány, hanem keményen vonják a fizetésedből! Aztán ha megmurdelsz 60 évesen az egészet lenyúlják amit addig befizett"
Tévedsz amit befizetsz azt szétosztják a mostani nyugdíjasok között neked nincs egyedi számlás állami nyugdíjad.
"A korrupciót meg nagyon alábecsülöd,mivel bármilyen állami beruházást félárban meg lehetne csinálni korrupció nélkül.
"
én ugy tudom hogy 25% a plussz ár a korrupció miatt.
De ezek egy része épitkezés ahol jozsika maehet lapatolni avi 100ert.
(nem vagyok korrupció párti)
viszont a korrupció közel sem akkora tétel hogy ha leccsökkene itt jólét lenne.
A legnagyobb pénzpocsékolás a nyugdijasokra megy el.
Akkor majd a te nyugdíjadat meg az akkori aktívak levonásából fizetik, a lényeg hogy ezt vonják a fizetésből.
Nézd meg itt mennyiért épül 1 km autópálya és külföldön mennyi , vesd össze a hazai bérekkel a külföldi béreket és meglátod hogy az a 25 % nem annyi.
"A nyugdíjas megdolgozott a pénzéért."
hát őőőő ez sem egészen fedi a valóságot.
a magánnyugdíjas résszel egyetértek.
Szintiszta lopás.
300 Ft-ért fellázadnak az emberek.
3000 milliárdért meg bambén néznek.
De legalább a mostani nyugdíjasoknak jutott a pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!