Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a konteósok szerint az...

Ha a konteósok szerint az Illumináti és a zsidók uralnak már mindent 200 éve, akkor most mit kínlódnak ennyit Oroszországgal és Kínával?

Figyelt kérdés

A konteó hívők szerint 1815-ben Nathan Rothschild felvásárolta az egész brit tőzsdét egy huszárvágással, így kezébe került a Brit Birodalom gazdasága feletti teljes ellenőrzés, ami akkor a legnagyobb hatalom volt a Földön és az emberiség 1/4-ét ellenőrizte.

Testvérei ekkor már rég leuralták a bankjaikkal az Osztrák-Magyar Monarchiát, Franciaországot és a többi európai államot. Az USA-t egyenesen illuminátus szabadkőművesek alapították, tehát az már akkor veszett fejsze volt.

Oroszországot 1917 nyarán csinálta ki az Illumináti társaság, amikor a forradalom elsöpörte a cárizmust és Szovjetunió lett belőlük.

Szóval ha ezek a hiperintelligens, legyőzhetetlen, mindent tudó és mindenhol ott lévő szuperlények már az egész világot uralták úgy 100 évvel ezelőtt is, akkor mit szenvednek ennyit, miért nincs már Világkormány?

2014. szept. 19. 09:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%
8as, ez a "hanyatlo nyugat" duma mar az 50es evekben is onmaga parodiaja es olcso propaganda volt. Egyszeruen csak rohogni lehet rajta, azon pedig szanakozni, hogy nehany ember van olyan tajekozatlan, hogy beszopja. Veled ellentetben en eleg sok nyugati orszagban es kommunista diktaturaban jartam (es eltem). Eleg konnyu megmondani melyiket preferalnam, bar ketsegtelenul mulatsagos egy hatalmas Mao szobor melle kitett propaganda duma.
2014. szept. 19. 11:26
 12/29 anonim ***** válasza:
17%
tunderke, marha sok a bla bla..a vilagallam a WW3 utan lesz.Albert Pike 3 vilaghaboru elmelet.nezz utana.azt hogy a kovetkezo nagy vilageges mely frontokon zajlik nemtudom.szerintem itt kelet europaban lerendezik meg kozel kelet.
2014. szept. 19. 11:38
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 11.

Én is sok országban jártam már.

A kommunisták a nyugat hanyatlását egész másként értették, náluk a "rothadó kapitalizmus" a hajléktalanok, munkanélküliség, az ilyen dolgokat értettek hanyatlás alatt.

Én, egész mást értek alatta.

Linzben vagy Innsbruckban nem nagyon érezni, nem jobban, mint Győrben vagy Debrecenben.

Mikor ezekben jársz,akkor nagyjából egy európai városban érzed magad.

Ellenben, Marseille szörnyű, tapasztaltam.Mintha nem is Franciaország, nem is Európa lenne.

A bűnözés magas, a város majdnem 50 százaléka afrikai meg muzulmán.Az építészete a városnak szép, de minden azonkívül szörnyű, olyan, mint Ózd.

De, London, Malmö ugyanilyen.

Én ezt értem hanyatlás alatt a kulturális, etnikai hanyatlást.

Mert ezt nem lehet letagadni, hogy hanyatlik.

Nyugaton csupán a bérek,életszínvonal infrastruktúra, ami irigyelendő.Ezeken kívül más semmi.

2014. szept. 19. 11:41
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Ennek a hattereben nem kulturalis hanyatlas, erkolcsi bukas, vagy a homoszexualisok csaladdal valo "egyenlositese" all, ezt talan te is erzed. Marpedig te ezekkel erveltel, aztan ennek alatamasztasara leirtad mi a problema a bevandorlokkal. Ez utobbit elismerem, tenyleg el lett cseszve, de ezt ne ird mar a melegek szamlajara :D
2014. szept. 19. 11:46
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
Amugy szerintem ha valahol irigylendo az eletszinvonal (mint ahogy irtad is) az nem eppen egy hanyatlo dolog, amitol el kell fordulni. Egyebkent a konteo mivel magyarazza a "nyugat hanyatlasat"? Nem ugy volt, hogy a zsidok uralnak mindent? Nekik miert jo a nyugatot is szetcseszni, hat nem maga a nyugat a balliberalis vilag? Akkor most a balliberalis vilag miatt hanyatlik a balliberalis vilag, de majd Putyin megmenti? Vagy mi az elkepzeles?
2014. szept. 19. 11:50
 16/29 A kérdező kommentje:

"tunderke, marha sok a bla bla..a vilagallam a WW3 utan lesz.Albert Pike 3 vilaghaboru elmelet.nezz utana.azt hogy a kovetkezo nagy vilageges mely frontokon zajlik nemtudom.szerintem itt kelet europaban lerendezik meg kozel kelet."

Gondolom ez is valami olyan zavarodott elképzelés, mint a helyesírásod.

2014. szept. 19. 11:57
 17/29 anonim ***** válasza:

szanalmas hogy a helyesirasomba kotsz bele-.-

telefonrol tolom egyebkent azert.meg amugy kit erdekel hogy hogy irok? a lenyeget elmondtam nem? de ha ez tereles volt akkor eleg gyenge volt....

2014. szept. 19. 12:03
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Nem a helyesirasodon volt a hangsuly, hanem hogy egy egybefolyo ertelmetlen zagyvasag. Ha valamit kozolni akarsz, akkor fogalmazd meg. Alany, allitmany, stb.
2014. szept. 19. 12:08
 19/29 A kérdező kommentje:

"szanalmas hogy a helyesirasomba kotsz bele-.-"

Egyáltalán nem szánalmas.

A helyesírás egyenesen arányos az igényességgel és úgy néz ki, hogy nálad egyik sincs igazán jelen.

2014. szept. 19. 12:21
 20/29 anonim ***** válasza:

tessek lassek, itt egy bizonyitek a sok kozul;

"Egyesek azt hiszik, hogy mi (a Rockefeller család - D. J.) egy olyan titkos szövetséghez tartozunk, amely az Egyesült Államok valódi érdekei ellen tevékenykedik, családommal együtt 'internacionalistának' minősítenek, aki összeesküszik világszerte másokkal, hogy létrehozzon egy integráltabb globális politikai és gazdasági világrendszert - egy egységes világot, ha úgy tetszik. Ha pedig ez a vád ellenem, akkor büszkén vállalom, hogy bűnös vagyok."

(David Rockefeller, a Council on Foreign Relations - a Külkapcsolatok Tanácsának elnöke 1970-től 1985-ig és a Trilateral Commission - Háromoldalú Bizottság alapítója, írja ezt 2002-ben megjelent Emlékiratainak a 405. oldalán)

2014. szept. 19. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!