Egyetértesz azzal hogy elvegyék a nők döntési jogát?
A jobbbik tiltaná az abortuszt, programjukból:
Az orvosi és a keresztény etika szempontjából is elfogadható magzatvédelmi törvényt alkotunk.
a jobbik nem tiltaná az abortuszt
csupán
a jelenlegi abszolút megengedő szabályozást
szigorítaná
szűkítené
ne legyünk demagógok
szó sincs a nők döntési jogának elvételéről
ezt csak hozzá nem értők bele magyarázzák
a döntést a családnak
nő + férfi kell meghozni
aki gazdag, ne abortáljon
1956-tól napjainkig több mint hét millió abortusz történt
szerintem ez elképesztő
A Jobbiknak deklarált célja, hogy a nők inkább maradjanak otthon a gyerekkel, minthogy dolgozzanak. Hogy miből engedhetik meg ezt a luxust maguknak, azt nem mondják el.
Úgy gondolom, hogy politikai szinten nem lehet beleszólni abba, hogy ki mikor akar gyereket vállalni. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok abortuszellenes, mert az vagyok, viszont úgy gondolom, hogy az abortuszok számát a fogamzásgátlás könnyebb elérhetőségével és országos felvilágosító programok szervezésével lehet leginkább visszafogni, nem törvényi tiltással.
"csupán a jelenlegi abszolút megengedő szabályozást
szigorítaná szűkítené
ne legyünk demagógok"
tehát kérvényezni lesz joga, és majd döntenek helyette.
és még te beszélsz demegógiáról????
aki itt nagy szájjal magyaráz
az látta
olvasta esetleg
a mai napon hatályos
abortusz törvényt?
nem?
akkor tessék elolvasni!!!
normális dolog hogy fogantatás után két hónappal van abortusz?
nem, ugye, hogy nem?
na ezt meg kell változtatni
és ha ez kimondja valaki
akkor nem nyafogni
hanem megköszönni kéne
"normális dolog hogy fogantatás után két hónappal van abortusz?"
mármint hogy ilyenre is van lehetőség
ha fizetsz
ha kérvényezed
nesze neked ORVOSI ESKÜ
és hippokratész
az orvos azért van
hogy gyógyitson
nem azért hogy
pusztitson
nem kéne két plazmatévé talán
és akkor nem lenne ennyi abortusz
(egy jogász lány)
ma 22:02-es: "Az abortusz rengeteg veszélyt rejt, emiatt én se támogatom (huszonéves nő vagyok), aki nem akar gyereket, az tanuljon meg előre védekezni."
Nem hallottál még olyat, hogy egyetlen védekezési módszer se 100%-os? Vagy hogy ilyen esetben nem mindeki birja megtartani a terhességet (pl. mert munkanélküli)? És akit megeröszakoltak, az hogy védekezzel elötte?
Elöször gondold át, hogy nem ennyire egyszerü, mint ahogy irod. Azzal én is egyetértek, hogy az abortusz nem fogamzásgátlás, de betiltantni nem akarnám.
VÉDEKEZZ ÉS NE GYILKOLJ!
Amelyik nő ezen gondolkodik, és csak megfordul a fejébe az hogy a saját testéből származó, vérét, azt a valami amit úgy neveznek élet, aki belőle van és abból akit szeret, csak úgy megölné! Arról mi lehet a véleménye egy normális értékelvű és érzésű embernek?
Nem ember az ilyen, aki csak azt érdemelné hogy köpködjék!
Van gyógyszer, esemény utáni is ha a gumi defektes lesz véletlenül, hurok stb.
Akkor védekezze és ne gyilkoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!