Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most a Jobbiknak igazat kell...

Bob76xd kérdése:

Most a Jobbiknak igazat kell adni ebben?

Figyelt kérdés
Itt van a cikk [link] Bár én Fideszes vagyok, és nem vagyok Jobbikos, csak ez az egyben tudok igazat adni a Jobbiknak, mert tényleg sok az erőszak az iskolákban! Ti is igazat adtok a Jobbiknak ebben ?

2014. szept. 17. 15:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ez igaz!
2014. szept. 17. 16:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem tartozom egyik párthoz sem, de az iskolai erőszak már régi dolog. Én is megtapasztaltam első kézből úgy, hogy soha, egy cigány osztálytársam sem volt (a 90-es évekről beszélünk).

Általános iskolában fehér, jól nevelt és pénzes gyerekek vezették le rajtam és más gyengébb gyerekeken a feszkót, középiskolában meg a tenyeres talpas parasztlegény fojtott meg majdnem többek között.

Javaslom megnézni a Klass című észt filmet. Pont az iskolai erőszakról szól és ott sem cigányok művelik ezt. Úgyhogy nem kell minden szarból rasszista baromságot kreálni.

2014. szept. 17. 17:33
 23/27 anonim ***** válasza:

# 20:

Ó, tehát egyet értesz vele?

2014. szept. 17. 17:44
 24/27 anonim ***** válasza:
47%

"A Jobbik tudja a megoldást és véghezvinni is képes, de Fidesz kormány alatt kell azt előhoznia, hogy aztán a Fidesz learassa a babérokat?"

tehát a Jobbikot nem az érdekli, hogy az embereknek jobb legyen, hanem az, hogy ha ők vannak hatalmon, akkor legyen jobb?

érdekes, fene mód érdekes...

2014. szept. 17. 17:48
 25/27 anonim ***** válasza:
62%

" Hozzátette, a Jobbik mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy garantálja az iskolák biztonságát."

Nagy duma, hangulatkeltes, nulla megoldasi javaslat. Tipikus Jobbik.

A Vonanak meg annyira tetszik az iszlam, akkor koltozzon oda!

2014. szept. 18. 07:19
 26/27 anonim ***** válasza:

tehát a Jobbikot nem az érdekli, hogy az embereknek jobb legyen, hanem az, hogy ha ők vannak hatalmon, akkor legyen jobb?

érdekes, fene mód érdekes...

Szoktam Vona Gábor beszédeket hallgatni, van a beszédbe valami ilyesmit fogalmazott meg: ,,Azért imátkozik estnként hogy a Fidesz ennél is több ötletet lopjon el hogy a problémák amikre azok az ötletek készültek oldódjanak meg''.

(És ne vádolj kérlek azzal hogy elvakult jobbikos lennék, hallgattam meg Mesterházy beszédet is, Orbán beszédet is).

Ha valakit annyira érdekel a téma hogy már itt chatel akkor miért a francért nem hallgatja meg azt amit a JOBBIK politikusai mondanak? És ha nem érdekel az azt jelenti hogy nincs a háttérben semmi amit a Jobbikról tudnál, csak provokálsz.

2014. szept. 18. 15:01
 27/27 anonim ***** válasza:

"Ha valakit annyira érdekel a téma hogy már itt chatel akkor miért a francért nem hallgatja meg azt amit a JOBBIK politikusai mondanak?"

te valamit nagyon benéztél. én egy párttársad kijelentésére reagáltam. ezt inkább vele kellene megbeszélned..

2014. szept. 20. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!