Most a Jobbiknak igazat kell adni ebben?
Nem tartozom egyik párthoz sem, de az iskolai erőszak már régi dolog. Én is megtapasztaltam első kézből úgy, hogy soha, egy cigány osztálytársam sem volt (a 90-es évekről beszélünk).
Általános iskolában fehér, jól nevelt és pénzes gyerekek vezették le rajtam és más gyengébb gyerekeken a feszkót, középiskolában meg a tenyeres talpas parasztlegény fojtott meg majdnem többek között.
Javaslom megnézni a Klass című észt filmet. Pont az iskolai erőszakról szól és ott sem cigányok művelik ezt. Úgyhogy nem kell minden szarból rasszista baromságot kreálni.
# 20:
Ó, tehát egyet értesz vele?
"A Jobbik tudja a megoldást és véghezvinni is képes, de Fidesz kormány alatt kell azt előhoznia, hogy aztán a Fidesz learassa a babérokat?"
tehát a Jobbikot nem az érdekli, hogy az embereknek jobb legyen, hanem az, hogy ha ők vannak hatalmon, akkor legyen jobb?
érdekes, fene mód érdekes...
" Hozzátette, a Jobbik mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy garantálja az iskolák biztonságát."
Nagy duma, hangulatkeltes, nulla megoldasi javaslat. Tipikus Jobbik.
A Vonanak meg annyira tetszik az iszlam, akkor koltozzon oda!
tehát a Jobbikot nem az érdekli, hogy az embereknek jobb legyen, hanem az, hogy ha ők vannak hatalmon, akkor legyen jobb?
érdekes, fene mód érdekes...
Szoktam Vona Gábor beszédeket hallgatni, van a beszédbe valami ilyesmit fogalmazott meg: ,,Azért imátkozik estnként hogy a Fidesz ennél is több ötletet lopjon el hogy a problémák amikre azok az ötletek készültek oldódjanak meg''.
(És ne vádolj kérlek azzal hogy elvakult jobbikos lennék, hallgattam meg Mesterházy beszédet is, Orbán beszédet is).
Ha valakit annyira érdekel a téma hogy már itt chatel akkor miért a francért nem hallgatja meg azt amit a JOBBIK politikusai mondanak? És ha nem érdekel az azt jelenti hogy nincs a háttérben semmi amit a Jobbikról tudnál, csak provokálsz.
"Ha valakit annyira érdekel a téma hogy már itt chatel akkor miért a francért nem hallgatja meg azt amit a JOBBIK politikusai mondanak?"
te valamit nagyon benéztél. én egy párttársad kijelentésére reagáltam. ezt inkább vele kellene megbeszélned..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!