Magyarországon mikor lesz szexuális forradalom?
Amikor a LMBTQ közösség teljes elfogadottsága megvalósul.
Illetve az oktatásba is beillesztik ezt, hogy ne történjen diszkrimináció.
Magyarországon az oktatás még mindig kissé középkorias,az emberke meg főleg... hisz a diákok csak azt tanulják, hogy van a férfi meg a nő és azok között lehet kapcsolat meg házasság.A valóság az, hogy két férfi, két nő között is lehet kapcsolat, de még házasság is.
A másik meg ez a diszkriminatív, otromba dolog, amikor a "nemi szerepeket" erőltetik.
Erre skandináv mintájú nemsemleges, nemi egyenlőséget tanító oktatást kellene bevezetni.
A másik meg ez a diszkriminatív, otromba dolog, amikor a "nemi szerepeket" erőltetik.
Erre skandináv mintájú nemsemleges, nemi egyenlőséget tanító oktatást kellene bevezetni.
Kérdező cuncimókus!
Barátilag tudatom veled, hogy a nemi különbözőség GENETIKAILAG MEGHATÁROZOTT!
Egy férfi a feje tetejére állhat, akkor se tud gyereket szülni és egy nő sem tud megtermékenyíteni egy másik nőt.
Pereld be a Jóistent, anyatermészetet vagy az evolúciót (mazsolázd ki a saját), hogy olyannak alkotta az embert, amilyen -> különbözőnek.
Menj bíróságra és kérd számon a természeten, hogy rasszista, kirekesztő, homofób.
Majd akkor, ha a társadalom nagy részének annyi pénze lesz, mint azoknak, akiknek már annyi van, hogy simán ráérnek a homérok meg a transzvesztiták jogaival kínlódni.
Azonban, míg Jóska Pista azzal van elfoglalva, hogy halálra dolgozza magát három műszakban 80 ezer forintért, addig rohadtul nem fogja őt érdekelni, hogy az LMBTQ-s haverjaid nem tudják egymást nyilvánosan seggberakni.
Sőt, inkább irigykedni fog, hogy ezeknek miért van ezekre a baromságokra energiájuk, pénzük és idejük és nekem meg miért nem. És tudod, én teljes mértékben mellette fogok ilyenkor állni.
Én meleg vagyok és utálom az ilyen kérdéseket.
És ezt az "LMBTQ" megnevezést is.
Nekem elég, ha nem foglalkoznak velem, nem akarnak kinyírni az ilyen homofób tetvek.
Nem szorulok rá az "elfogadásra" meg a "toleranciára", egyáltalán nem is értem, hogy mi tolerálnivaló van ezen.
Ezt a szivárványzászlós nyomulást pedig nagyon nem szeretem. Üljetek le ti is a 3,14csátokra, és örüljetek, hogy már nem égünk a máglyán, mint a középkorban!:D Ráértek majd pattogni, ha hatalomra kerülnek az ilyen "dögöjjjetekmeg búúzák" típusú primitív gyökerek... Akkor majd lesz miért.
"Magyarországon az oktatás még mindig kissé középkorias,az emberke meg főleg"
Akkor talán azzal az emberkével kéne beszélni nem? :D
Szerintem felesleges lenne még ezt is bevezetni. Sokan még a mostani követelményeket sem tudják teljesíteni, vagy alig-alig. Nem kell még ezzel is terhelni őket. Majd az évek folyamár rájön mindenki, hogy mihez vagy kihez vonzódik! :D
(Meg már így is egy rakat felesleges hülyeséget kell bemagolni, amire a való életben semmi szükség!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!