Davidpsp kérdése:
A bukott maffia baloldali MSZP, a Gyurcsány pártja és a Bajnai féle Együtt 2014 miért nem adja fel ilyen könnyen?
Figyelt kérdés
A bukott maffia baloldal 8 évig volt kormányon, mindent tönkre tettek és eladtak mindent! Erre a sok hülye ember rájuk szavaz, mert mindent elhisznek nekik! Biztos azért mert elfelejtették hogy miket tettek 8 évig Magyarországon. Senki nem akarja felfogni, hogy őket már senki nem akarja látni a politikában! Bezzeg a Fidesz és a Jobbik nem kampányol ellenük. A haverom azt szeretné, ha Tarlós István nyerné meg a főpolgármesteri választást. Ha Tarlós nyerné meg, akkor az jó hír, mert akkor megcsinálja a hármas metrót és megcsinálja a villamosokat, és a buszokat is. Azt tudom, hogy vidéken a Jobbik az erős párt. Budapesten meg a Fidesz az erős párt. Aki utálja a bukott maffia baloldalt, az nagyon jól teszi és ellenáll a maffia baloldalnak! Aki a Jobbikot és a Fideszt szereti, az nagyon jól teszi, mert segíteni akarnak az embereken, a bukott maffia baloldal hívei meg lassan feladják és beismerik, hogy Gyurcsány és Bajnai hazudott!#FIDESZ #Orbán Viktor #Gyurcsány Ferenc #MSZP #Jobbik #baloldal #jobboldal #Vona Gábor #Bajnai Gordon #Együtt2014
2014. szept. 10. 10:44
11/15 anonim válasza:
Úristn, te ennyire nem veszed a poént?
12/15 anonim válasza:
"Elolvastam ezt a csodás monológot és úgy döntöttem, hogy én szerintem el akarok menni ebből az országból."
+1
13/15 anonim válasza:
Na kéremszépen ez már nekem is sok volt. Napról napra bizonyosabb vagyok abban,hogy rossz helyre születtem.És hogy menjek innen.. :)
15/15 güris válasza:
Tudod barátom,van olyan hogy jing,és jang.Fény,és sötétség.Az ahogy te itt,dolgokat, rendkívüli elánnal bizonygatsz, dicséretes.De az is kiderül belőle,hogy te sem a fényben,sem a sötétségben sem állsz.Ez a létező legrosszabb hely, a homáj.Tudod?Ott bent.A szemed mögötti sima sejthalmazban.Nézz utána dolgoknak, és érhet még meglepetés.Senki sem reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!