MSZP, Fidesz vagy esetleg Jobbik?
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, azt el tudom mondani, de ajánlani nem tudok.
(Ez csak a saját véleményem)
-Szavazz a jobbikra, ha polgárháborút, vagy diktatúrát, katonai elnyomást akarsz. (Fasizmust)
-Fideszre akkor szavazz, ha még 4 évig jól akarsz élni és az országot még nagyobb eladósodásba akarod látni :), majd teljes csődbe.
-Az mszpre, ha azt akarod hogy ugyanezek a hülyék legyenek, akik ellehetetlenítik a vállakozókat.
Bár már lehet, hogy az összes párt ezt csinálná, mert az EU kifingik egy irányt, amit jó betartani, nálunk azt vérkomolyan, a szent írásnak veszik. Ezzel tönkretesznek rengeteg még dolgozó embert, míg aki nem dolgozik kapja továbra is azt a pénzt, amivel kényelmesen eltengeti életét. És ha valami hiányozna neki, átmegy a szomszédba lopni :)
Hangsúlyoznám, hogy csak saját véleményem, de itt tarrt M.o.
Indokolni nem tudok, ne haragudj de ha szavazóképes korban vagy valszeg el tudod dönteni! Ha nem, inkább el se menj!
Szerintem:
MSZP: Nekem leginkább ide húz a szívem, mert eléggé baloldali gondolkodású vagyok, de mégiscsak elkúrták...
FIDESZ: Nem tudom rávenni magamat, a jobbiknál sokkal jobb, de nekem mégis csak jobb oldal!
Jobbik: Attól mentsen meg az isten, hogy ezek kerülnek hatalomra :S
19:13-nak
azért mondtam, mert mind a kettő jobb oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!