Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MSZP, Fidesz vagy esetleg Jobbik?

MSZP, Fidesz vagy esetleg Jobbik?

Figyelt kérdés
Ki mit ajánl? hová szavazzak? ha lehet akkor egy pár mondatos rövid indoklást is szeretnék nem csak egy pártot
2010. jan. 18. 18:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
A demokráciában az a legszebb, hogy az ember egy pár mondatos gyakorikerdesek.hu-s indoklás alapján szavaz.
2010. jan. 18. 18:41
 2/20 A kérdező kommentje:
nem ez alapján szavazok:) az is lehet hogy nem szavazok, csak érdekel mások véleménye. azért köszönöm a választ
2010. jan. 18. 18:42
 3/20 anonim ***** válasza:
32%
FIDESZ, természetesen.
2010. jan. 18. 18:48
 4/20 X. Maté ***** válasza:
16%

Ha a véleményemre vagy kíváncsi, azt el tudom mondani, de ajánlani nem tudok.

(Ez csak a saját véleményem)

-Szavazz a jobbikra, ha polgárháborút, vagy diktatúrát, katonai elnyomást akarsz. (Fasizmust)

-Fideszre akkor szavazz, ha még 4 évig jól akarsz élni és az országot még nagyobb eladósodásba akarod látni :), majd teljes csődbe.

-Az mszpre, ha azt akarod hogy ugyanezek a hülyék legyenek, akik ellehetetlenítik a vállakozókat.

Bár már lehet, hogy az összes párt ezt csinálná, mert az EU kifingik egy irányt, amit jó betartani, nálunk azt vérkomolyan, a szent írásnak veszik. Ezzel tönkretesznek rengeteg még dolgozó embert, míg aki nem dolgozik kapja továbra is azt a pénzt, amivel kényelmesen eltengeti életét. És ha valami hiányozna neki, átmegy a szomszédba lopni :)

Hangsúlyoznám, hogy csak saját véleményem, de itt tarrt M.o.

2010. jan. 18. 19:06
 5/20 anonim ***** válasza:
86%
Jobbik, természetesen
2010. jan. 18. 19:07
 6/20 anonim ***** válasza:
12%

Indokolni nem tudok, ne haragudj de ha szavazóképes korban vagy valszeg el tudod dönteni! Ha nem, inkább el se menj!

Szerintem:

MSZP: Nekem leginkább ide húz a szívem, mert eléggé baloldali gondolkodású vagyok, de mégiscsak elkúrták...

FIDESZ: Nem tudom rávenni magamat, a jobbiknál sokkal jobb, de nekem mégis csak jobb oldal!

Jobbik: Attól mentsen meg az isten, hogy ezek kerülnek hatalomra :S

2010. jan. 18. 19:13
 7/20 X. Maté ***** válasza:
Miért olyan természetes, hogy jobbik és fidesz? :S
2010. jan. 18. 19:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Mindenki szavazzon rám! Hamarosan indul a kampányom :)
2010. jan. 18. 19:14
 9/20 anonim ***** válasza:

19:13-nak

azért mondtam, mert mind a kettő jobb oldal

2010. jan. 18. 19:15
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Jobbik

Le a tolvaj mszp-vel

2010. jan. 18. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!