Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miértilyen kevés jelőlt az...

Miértilyen kevés jelőlt az önkormányzati választás előtt?

Figyelt kérdés
Úgy tudom eddig a legkevesebb, annak ellenére, hogy mindenki változtatni akar azon ami van (ez érthető, mert ellenzékek) de ennek ellenére nem állítanak jelőltet, miért? Talán beletörődtek, hogy a jelenlegi kormány sokkal jobb ? Ez az első olyan kormány, akinek a miniszterelnökét újraválasztották, hiszen az MSZP-nél előbb Medgyessí volt. Lehet érzik, hogy nem rúgnak labdába vagy más?
2014. szept. 9. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki akar szemétdombon kapirgálni?
2014. szept. 9. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert nem kapnak érte pénzt.
2014. szept. 9. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Valóban sokan érzik, hogy a választási törvényeknek köszönhetően nincs esélyük labdába rúgni. Akkor sem. ha ők is a lakosság is tudja, hogy a jelenlegi kormány 25 év legrosszabb kormánya.
2014. szept. 9. 21:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam egyéniben én is indulok, de ilyen szisztematikus rezsicsökkentéssel labdába sem rúghatok, úgyhogy azttettem amit a mieink az északír hazai 1-2 után, elkullogtam :/
2014. szept. 9. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de miről beszélsz? Mi köze van az önkormányzati választásoknak ahhoz, hogy változtatni akarnak az emberek? Tudod mekkora hatásköre van egy polgármesternek? Semmi. Kap egy bizonyos összegű pénzt, amit a fidesz eldönt, aztán felsőbb parancsokra elkölti elég sok megkötéssel. Semmit se tud csinálni.
2014. szept. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!