Magyar szempontból hogyan működik a NATO?
Figyelt kérdés
A kérdés lehet furcsán hangzik. De Magyarország hiába NATO-tag,gyakorlatilag nincsen hadserege,amely vissza tudna szorítani egy támadást,gondolom a katonák az USA-ból,és más országokból jönnek,mivel most arról van szó,hogy egy erős NATO csapat fog közép-európában felállni. Akkor ezek szerint ezek a dolgok már nem úgy működnek,hogy megkapja a fiú/férfi a behívót,és kiképzik őket a katonai bázisokon. Tehát akkor a katonaság manapság simán felfogható egy "munhahely"nek is? nekem ebből,hogy feláll egy kompletten felszerelt,komplett tudással rendelkező hadsereg ,nekem ebből az jön le,hogy folyamatos harckészültségben vannak még békeidőkben is,és szó sincs olyanról,mint ami az I. és II. világháború idején volt,hogy megkapod a behívóüt,és bevonulsz katonának. A kérdés már csak akkor van,hogy mi van akkor,ha a felállt hadsereg túl sok embert veszít. Jön még több máshonnét,vagy akkor már a régi rendszer működne?2014. szept. 7. 19:57
1/2 anonim válasza:
Itt hivatásos katonákról van szó, nem sorozásról. Gondolj rá úgy, mint egy külföldi kiküldetésre, csak épp nem a Közel-Keletre megy egy katona, hanem egy másik NATO tagállamba és szervezetileg is a NATO-hoz tartozik majd.
2/2 anonim válasza:
",nekem ebből az jön le,hogy folyamatos harckészültségben vannak még békeidőkben is,és szó sincs olyanról,mint ami az I. és II. világháború idején volt,hogy megkapod a behívóüt,és bevonulsz katonának."
Legyél nyugodt, hogy ha a hazád ténylegesen veszélyben lenne akkor megkapnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!