Miért nem lehet Magyaroszágon úgy beszélni valamiről, hogy az egyik oldal ne zsidózzon vagy nácizzon le? (több lent)
Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni ebből az egészből, mindenki marja a másikat. Komolyan ez az egész társadalom fel fogja magát zabálni. Emberek, ebben mi a jó? Én már nem tudom mit csináljak. Elkezdek beszélni egy témáról és már mindenki fröcsög. Undorító. Nem úgy akarok Magyarországon dolgozni egy 20 éves lányként, hogy folyton osztják egymást az emberek, hogy "fuu mekkora zsidó" vagy "fuu mekkora jobboldai fszkalap". Komolyan inkább leszek "hazaáruló" és elmegyek külföldre és inkább odaadózom mint ide, h folyton csak szrt kapjak az arcomba.(most lehet jönni, hogy takarodjak akkor meg hasonlók, de pont emiatt írtam ki a kérdésemet, és nyugi, el fogok innen takarodni)2014. szept. 5. 12:35
21/26 anonim válasza:
Kérdező, én egyetértek veled. A nyitott emberek jó része már elmenekült innen, a többieknek pedig jobbára csak zsörtölődésre futja. Én a savanyú közhangulat kialakulását a jelenlegi hatalom számlájára írom, mert főleg az ő kenyerük az ellenségeskedés.
22/26 anonim válasza:
Igazatok van,de ez a zsörtölődés nyugaton is megtalálható,ott sem értenek mindenben egyet az emberek,és ha már a homoszexualitást is felhoztad,ott van például az USA pont a múlthéten volt az RTL híradóban hogy összevertek és kitagadtak egy 19 éves fiút a családból azért mert elmondta hogy meleg.Tehát ilyen mindenhol van és lesz is mert nem lehet minden embernek ugyan olyan véleménye és gondolkodása.
23/26 A kérdező kommentje:
Nem értetek. Itt nem azzal van a probléma (nyilván azzal is), hogy előfordul, hogy máshol is bántanak emberek másságuk miatt, de Magyarországon sokkal erősebben koncentrálódik a dolog. Míg világ a világ, addig sehol sem lesz 100%-os egyetértés, és ez teljesen normális dolog, nem várom el, hogy mindenki egyet értsen velem, de amikor más nem képes tisztelni a véleményemet, ott már rohadt nagy problémák vannak...
2014. szept. 8. 10:13
24/26 A kérdező kommentje:
mert én kábé mindenki véleményét tiszteletben tartom addig, amíg a dolog nem tolódik el radikális irányba (mint például itt a kérdésem alatt, hogy máris egy k*cs*g vagyok, mert mertem valamit írni, ami természetesen sokat elmond a válaszolóról és helyzetéről)
2014. szept. 8. 10:14
25/26 anonim válasza:
Nagyon egyetértek kérdező. Ez az ország lett k..csög, nem tudom hová fog ez vezetni.
26/26 anonim válasza:
Egyetértek a kerdezovel.
Magyarországban mindenki annyira negatív.
Én elmentem dél Afrikába élni es sokkal jobb.
Lehet mosolyogni.
Ott ha goromban mész akkor vagy furcsa itt ha mosolyog ez akkor vagy furcsa.
Ott amikor sétálok az utcán mindenkire rámosolygok, ok visszamosolyognak. Köszönök ok is barátságosan mondanak sziat.
Itt mindenki szemében utálatot lehet látni ott szeretetet.
Próbáljal embereknek az utcán akit nem ismersz köszönteni csak 'sziat' meg 'jó napot' ra sem fognak válaszolni.
Imádom dél Afrikát!
Mindenki olyan kedves es pozitív ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!