Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet Magyaroszágon...

Miért nem lehet Magyaroszágon úgy beszélni valamiről, hogy az egyik oldal ne zsidózzon vagy nácizzon le? (több lent)

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni ebből az egészből, mindenki marja a másikat. Komolyan ez az egész társadalom fel fogja magát zabálni. Emberek, ebben mi a jó? Én már nem tudom mit csináljak. Elkezdek beszélni egy témáról és már mindenki fröcsög. Undorító. Nem úgy akarok Magyarországon dolgozni egy 20 éves lányként, hogy folyton osztják egymást az emberek, hogy "fuu mekkora zsidó" vagy "fuu mekkora jobboldai fszkalap". Komolyan inkább leszek "hazaáruló" és elmegyek külföldre és inkább odaadózom mint ide, h folyton csak szrt kapjak az arcomba.(most lehet jönni, hogy takarodjak akkor meg hasonlók, de pont emiatt írtam ki a kérdésemet, és nyugi, el fogok innen takarodni)

2014. szept. 5. 12:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz. Én legutóbb le tudtam folytatni egy normális beszélgetést egy másik emberrel az időjárásról.

Egyébként az a két politikai oldal Magyarországon, a "jobb" és "baloldal", körülbelül 2 és 1 millió ember jelent. A többiek nem igazán politizálnak és ha igen akkor be kerülnek az egyikbe. Akarva akaratlanul, de be lesznek skatulyázva, nem kell hozzá értelmes indoklás.

Szóval ez van. El van kú rva a társadalom.

2014. szept. 5. 17:59
 12/26 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező ne élj álom világban,azt hiszed külföldön mindenki neked fog pitizni? nagyívben le sz**ják a fejed,itt látszik meg a média agymosása "külföld a földi paradicsom" aha majd rájössz hogy ott sincs semmi alád tolva.
2014. szept. 5. 19:04
 13/26 A kérdező kommentje:
nem is arról beszélek. szövegértés... (egyes, leülhetsz)._. ki mondta ezt? csak radikálisan tudsz gondolkodni? a hozzáállásról van szó, ember. nem is vártam h alám tolják a megbecsülést. kérlek ha ennyi mondanivalód van kedves utolsó, akkor inkább tartsd meg magadnak. fingod sincs milyen tapasztalataim vannak.
2014. szept. 5. 21:51
 14/26 anonim ***** válasza:
22%

Már bocs kérdező de #12-esnek igaza van máshol sincs kolbászból a kerítés.Milyen tapasztalataid vannak?

Ennyi ésszel nem sok lehet :).

2014. szept. 5. 23:31
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

12, 14!

Most nem azért, de itt szó se volt arról, hogy külföldön kolbászból lenne a kerítés... Annyit mondott, hogy elege van abból, hogy a magyaroknak nem lehet megfelelni. És ez sajnos igaz. A feristáknak viktorhívő vagyok, a viktorosoknak feris. Ha meg azt mondom nem, akkor gabis. Ha azt mondom, tojással szeretem a lecsót, akkor az én k.anyám, a tojás drága, jobb dolgokra is el lehet azt használni. Ha azt mondom, hogy tojás nélkül szeretem a lecsót, akkor meg csóró vagyok, aki nem tud megvenni a lecsóhoz két tojást. Ha büszke vagyok a szakmámra, akkor szemét vagyok, én miért vagyok olyan jól megfizetve mikor ők nem. Ha nem beszélek róla, akkor meg 8 általánost végzett senkinek tartanak. Ha tudom a megoldást stréber vagyok, ha nem, akkor hülye és életképtelen.

A fenti tapasztalatokat több mint 12 (diák)munkahely, és 6 iskola mellett szereztem (amiben volt cigánytelep és alapítványi újgazdag is, nomeg egyetem), nem lehet azt mondani, hogy egyoldalúan látom. A fenti kérdés erről szólt, nem arról, hogy a Heathrow-n egyből megkapom a város kulcsát, ha "Magyar vagyok, de már nem turista" pólóban szállok le a gépről...

És igen, külföldön is vannak ilyenek, csak kevesebb. Ez van, ez is tapasztalat.

2014. szept. 5. 23:50
 16/26 anonim ***** válasza:
#15 Igazad van de ahogy mondtad ez máshol is így van például ott van a "nyugati" Hollandia ott aztán tényleg nem tudsz megfelelni mert minden bevándorlót utálnak magyarokat,törököket,négereket stb.És ugye ott a politika ott mindenki utál mindenkit a politika a legundorítóbb dolog a világon,én nem szeretem Gyurcsányt de erről volt egy nagyon találó mondata idézem "Az emberek tökéletes elnököt akarnak,de ne azt akarjanak mert olyan nincs,embert akarjanak normálisat".
2014. szept. 6. 00:21
 17/26 anonim ***** válasza:
4-es. Igaza van a kérdezőnek. Pont erről beszélt, mint amit te is előadtál! A bűnbakok megvannak. Még véletlen sem a vezetőink, hanem az ilyen "szemetek", akik nem bírják ezt a magyar fertőt.
2014. szept. 6. 08:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Azért azt látni kell, hogy az emberek csak úgy érzik jól magukat, ha porig alázhatják a másikat. A béke hosszú távon ezért nem tud fenn maradni.
2014. szept. 6. 08:52
 19/26 A kérdező kommentje:

Komolyan, egyre jobban megfogalmazódik bennem az a gondolat, hogy teljesen nem éri meg itt maradni. Köszi annak, aki kiállt mellettem. Nem akartam rosszat. Nem értem, hogy miért butáznak le, amikor fogalmuk sincs miket éltem meg. Rengeteg helyen dolgoztam diákként és általában az járt jól, aki nem dolgozott semmit és a főnökök seggét nyalta (én meg mondjuk megállás nélkül húztam az igát). Nekem ebből elegem van.

Amikor kimentem Romániába egy "ismerd meg európa kultúráit" című egy hetes képzésre (17 évesen) és találkoztam mindenféle európai emberrel, akkor jöttem rá, hogy ők elfogadnak a nézeteimmel és a gondolkodásmódommal, úgy ahogy vagyok. Itthon, még a családomtól is azt kapom, hogy egy liberális f***cibáló id**ta vagyok, csak azért mert a homoszexualitást, illetve egyéb más szexuális orientációkat nem tartom beteg dolognak, és mert szerintem nem mindent a zsidókra kéne fogni, mert ők s**rul élnek. (éppen a családom saját hibájából él úgy ahogy. Mindenre van pénz csak ételre nem, illetve a tenni nem akarás, mert könnyebb ülni és a hírtv illetve echotv előtt szidni mindenkit). Másfelől minden embertől ITTHON azt hallom, hogy a multik milyen nagy k****gök, de ha mondjuk a merci vagy az audi kimenne magyarországról (amit tökéletesen megértenék), mi, szánalmas magyarok lennénk a legjobban felháborodva. Erről beszélek én. És elegem van az ilyen emberekből, akik idejönnek és osztják nekem az észt és fogalmuk sincs, hány államban voltam és miket éltem meg, és butának titulálnak, mert nem értek egyet velük. Én miért nem tartalak titeket butának? Inkább betegesnek tarthatnálak titeket, amiért annyira odavagytok ezért a beteges mártír szerepért. (de igazából nem okollak titeket) Nem Mo-n van a szívcsakra...-.- (irónia *gyengébben kedvéért). Nem Magyarország a világ közepe.

Bármerre jártam eddig a "hanyatló Nyugaton", mindig mosolyogtam rám, függetlenül a származásomtól. MINDIG. Segítőkészek voltak bárhol, a villamoson megkérdeztem egy csávót, hogy nem tudja-e véletlenül, hol van a szállodám a fél villamos odajött magyarázni.. Itthon erre hol van példa?)

De ennyit rólatok, keressétek csak a bűnbakot, mert nehéz beismerni, hogy ti magatoknak okozzátok a s***t. Tessék ujjongani az új tízezresért az új stadionért, amiből mondjuk fel lehetne télen melegíteni egy iskolát és nem kabátban kéne ülni matek órán. (és nem kéne szénszünetet tartani az egyetememen, tudnánk normálisan tanulni, végülis minek nem?) Gratulálok mindnyájunknak. Igazából magamat tartom a legnagyobb h***ének, hogy feltettem ezt a kérdést és nem láttam előre, hogy 10-ből kábé 6 ember másként nem tud válaszolni csak anyázással. Köszönöm... Igazán jól esett. (de ha bármelyik magyar külföldön elér valamit, szátokra ne vegyétek, mert nem nektek köszönhető!!)

2014. szept. 6. 09:29
 20/26 A kérdező kommentje:
*mosolyogtak
2014. szept. 6. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!