Magyarország népét Gyurcsány és Orbán osztotta meg ennyire?
Az emberek ott tartanak, hogy legszívesebben elásnák a másikat, mert más a politikai véleménye, pártszimpátiája.
A Fidesz eleinte normális párt volt,Medgyessy Péter vezetése alatt az MSZP is normális volt.
De miután Gyurcsány átvette a hatalmat,utána elszabadult a pokol.Gyurcsány is gyakran nagyon provokatív dolgokat mondott, megosztotta az embereket.
A Fidesz is elkezdett radikalizálódni ezen a téren.
Talán Gyurcsány hatalomátvétele választóvonal.Azután kezdődött ez a hatalmas megosztottság, egyre nagyobb utálat, szeparáció.
Már kicsivel előtte elkezdődött. Mikor Orbán bejelentette, hogy az utcára viszi a politikát - és meg is tette.
Ez a "mindenki hozzon még egy embert" jelszó valóban jól mozgósította a Fideszeseket, ugyanakkor fel is szította az ellentéteket.
Az az időszak volt ennek a megosztásnak a kezdete, és azóta is csak a "politikai elit" látja ennek a hasznát.
Az átlagemberek többnyire mindkét oldalon csak ingerültebbek és türelmetlenebbek egymással emiatt.
Nem, a magyarok alapvetően ilyen gyűlölködőek. Már a mindennapi életben is egymás torkának esnek és képtelenek egymással megbeszélni az általános problémáikat is. Mintha célzottan élveznék, hogy egy dél-amerikai szappanopera szereplői.
"- Aszontád, hogy én meg a zappád szétvertük a fejedet bédzbódzütőkkee!!!
- De én ilyet nem is mondtam...
- MÉNEMONTÁ, MÉNEMONTÁÁÁ???!!!"
Lassan ez a szint lesz mindennapos Magyarországon. Nem kell ide politika, főleg nem kell sem Gyurcsány, sem pedig Orbán.
Sorrendben:
jobbik
fidesz
mszp
A szélsőjobbnak mindig az a programja, hogy utáljuk, aki nem olyan, mint mi...
Itt van az eredménye.
nem. Fidesz akkor kezdett radikalizálódni, amikor elbukták a választásokat. egyből létrehozták a polgári köröket azzal a felkiáltással, hogy a választást ugyan nem ők nyerték, de ezek segítségével akkor is az lesz, amit ők akarnak. (ezt így konkrétan kimondták) ezekből nőtt ki aztán a Jobbik.
Gyurcsány 2 és fél évvel később lett csak miniszterelnök.
És mi van akkor, ha a Maunika Showból van a szöveg?
Lassan az egész ország egy nagy Maunika Show lesz.
Szó sincs róla.
Az ország megosztottsága a rendszerváltással kezdődött. Azáltal hogy az emberek megélhetési körülményei elkezdtek egymástól fokozatosan különbözni.
Szerintem nem kell ehhez politikus. Persze tud lökni egy nagyot rajta. De ez az emberhez tartozik, főleg a magyar emberhez. Mindíg lesz ok, hogy egymásnak essük. Mostanában a politika az. Ha más nem lenne, a kedvenc zokni szűnünkön is veszekednénk, mert ilyenek vagyunk.
Magyar magyarnak farkasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!