Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lennénk uniós tagállamo...

Ha nem lennénk uniós tagállamok, akkor a Fidesz kétharmados győzelme után Orbán Viktor teljes mértékben putyini diktatúrává alakította volna az országunkat?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Hogy pontosan mivé azt nem tudni, de eléggé esélyes, hogy nem demokratikus ország lenne.
2014. szept. 4. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén, hogy lehet ilyet kérdezni? Egy szikla alatt élted le eddig az életedet, kedves kérdező?

2006-ban, amikor a rendőrök a békés tüntetőkre is rátámadtak, kilőtték a szemüket, valamint megverték őket, mert az akkori kormány ellen mertek tüntetni, akkor szerinted kicsit sem volt diktatúra-szag? Mesélj, most hány százezren tüntetnek a kormány ellen?

2014. szept. 4. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Orbán Viktornak volt már kormánya az uniós tagságunk előtt is.
2014. szept. 4. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
2-es.2006-ban NEM békés emberek tüntettek, hanem a csőcselék. Békés tüntető alig volt közöttük. Az is véletlenül keveredett oda. Akkor még volt demokrácia. Ma azért nincs tüntetés, mert a szakszervezeteknek már nincs hozzá joguk, és nincs aki megszervezze. Másrészt az emberek többsége nem is merne tüntetni, mert nem akarja elveszíteni az állását.
2014. szept. 4. 19:38
 5/10 BlackSword ***** válasza:
34%

Hagyjátok a kettest, hiszen csak provokátor... Ott szó sem volt diktatórikus elfolytásról, és békés tüntetőkről... Mert ugye tojással lehet dobálni, de kővel, molotovkoktéllal nem... Ráadásul tank sem a békés tüntető felszerelése... És mindenki összeteheti a kezét, hogy ezek után is sikerült éles lőszer használatát elkerülni... Kínában (ami valóban diktatúra) akkor már régen belelövettek volna a tömegbe... De el tudom képzelni ezt akár úgymond demokratikus országban is...

Mert ezek nem a békés tüntetésre utalnak:

[link]

[link]

2014. szept. 4. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Most ugyanúgy tüntethetnének az emberek. Te is, és is, mindenki tudja ezt.

Tüntetnek is - párszázan-párezren, csak az nem a többség véleménye.

A többség véleménye 2014-ben az volt, hogy az Orbán-kormány maradjon. Lehet ezen vitatkozni, de nincs értelme.

2014. szept. 4. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

"2006-ban, amikor a rendőrök a békés tüntetőkre is rátámadtak, kilőtték a szemüket, valamint megverték őket, mert az akkori kormány ellen mertek tüntetni, akkor szerinted kicsit sem volt diktatúra-szag?"

Így igaz, Gyurcsányvót.

Ezzel minden el is van intézve.

2014. szept. 4. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, nekem senki nem fogott pisztolyt a fejemhez, hogy Viktorra szavazzak áprilisban. Szavaztam is - a Jobbikra. Tetszik vagy sem a Fidesz nyert, nem hallottam, hogy nemzetközi megfigyelők jelentették volna, hogy nem voltak tiszták a választások. Az is unalomig ismert tény, hogy az angol választási rendszerben - hasonló arányok mellett - kilenc tizede lenne most a Fidesznek. Mikor 2002 - ben alulmaradtak - és akkor elég szoros volt a befutó - a jobboldaliak orrára koppintottak, nyugodjanak bele az eredményben, így döntött a nép. Most meg így. És nemsokára megint választás lesz, nosza, itt a lehetőség. Mindezt jobbikosként mondom.
2014. szept. 4. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Mármint úgy érted, hogy csatlakoztunk volna Oroszországhoz?

Igen.

2014. szept. 4. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez milyen hülye kérdés már bocsánat? Szerintem ez provokáció. Utálom az egész magyar politikai elitet úgy ahogy van. A politika illúzió, hogy az emberek ezen vitatkozzanak miközben a háttérben a sok aljasságot csinálják(nem csak a pártok és politikusok).
2014. szept. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!