Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha minden igaz, akkor a...

Davidpsp kérdése:

Ha minden igaz, akkor a Jobbikos polgármester fog nyerni Gyöngyösön?

Figyelt kérdés
[link]

2014. szept. 4. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

"Nem erős a Jobbik ott, ahol sok a roma. Mivel ők a romák ellen vannak, azon dolgoznak, hogy ne találhassanak munkát a romák."

Na ez vajon melyik párt táborát boldogítja, ennyi ésszel?

2014. szept. 4. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
multkor se nyertek egyéni poziciokat most se fognak
2014. szept. 4. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

"Na ez vajon melyik párt táborát boldogítja, ennyi ésszel?"

Majd a választási eredmények igazolni fogják az álláspontomat. Április előtt mindenki lepontozott, és leszidott, mert azt állítottam, meglesz a Fidesznek a kétharmad, és a Kormányváltás biztosan nem fog kormányt váltani. Amikor azt állítottam, hogy kamu a bajai választási csalásról készült videó, szintén betaláltak engem ezen az oldalon az agresszorok. Végül nekem lett igazam, ők pedig ahhoz képest, milyen hevesen tagadták, hogy kamu, miután kiderült, meg se szólaltak. Engem egy kicsit se bizonytalanított el a sok hozzád hasonló kutya véleménye, most se fog.

2014. szept. 5. 10:02
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as ebben igazad van! Neked adok igazat!
2014. szept. 5. 10:29
 15/15 Necker válasza:
Ha lenne a Jobbiknak tisztességes és korrekt polgármester jelöltje akkor lenne esélye! Minden tiszteletem Vona Gáboré, de Kévés Tamással aligha fog nyerni Gyöngyös! Én dolgoztam vele régen és köszönöm nem kérek Kévésböl, akkor inkább a szoci Hiesz György, mert nála jelenleg nincs jobb sajnos! Aki pedig itt a kirekesztésröl beszélt, kedves kommentelő tessék csatlakozni a hit gyülihez, aligha már megtette és csókoltassa Német urat
2014. szept. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!