Mit gondoltok a friss pártpreferencia kutatási eredményekről?
A Fidesz stabilizálta magát, a többi párt meg egy helyben toporog, nem növekednek sehova.
Továbbra se sok értelme van az ilyen felméréseknek. Senki nem fogja lenyomozható telefonba bemondani az igazat. Főleg nem az állami dolgozók.
Egyébként még mindig a normális nyugati felfogású párt hiánya miatt vannak ezek az adatok. Kellene már egy normális alternatíva.
" normális nyugati felfogású párt hiánya miatt"
Ennek a mai magyar társadalomnak, elnézve a sok eszementet, egy újabb, Kádár jellegű emberre van szükségük, hiszen a magyarok nem akarnak gondoskodni magukról, csak várják a megváltást az épp aktuális megváltótól. A fejekben kell rendet tenni első körben!
Nem kell kutatás!
Ha most lennének a választások, akkor is hasonló eredmény születne!
"Minden párt leért a padlóra évekkel ezelőtt, valszeg ennél kevesebb szavazója egyiknek sem lesz. "
Én úgy tudtam, hogy pl.a jobbikosok csak egyre több embert szipkáznak be, nem pedig évekkel ezelőtt elérték a padlót. Nekem amúgy marha sok balos ismerősöm jobbikos újabban.
De amúgy mi a franc változott volna a választások óta? A fidesz dettó ugyanazt csinálja mint eddig. A jobbik is. Az mszp, dk, együtt stb. meg szintén ugyanúgy öli egymást meg szenved mint eddig. Az Lmp is ugyanazt csinálja, kb. semmit néha nyilatkoznak valami okosat úgy havonta egyszer oszt jó. Miért lett volna fordulat? Valaki azt várt?
Az elsőnek amúgy mondanám, hogy nekem az ismerőseim inkább a fidesz szimpátiájukat nem nyilvánítják ki, mert semmi kedvük a hangos gyurcsányisták hisztijéhez. A hangos gyurcsányisták meg megvannak róla győződve páran, hogy akkor mindenki balos ám, mert más egyebet a többiek nem mondanak és el vannak biztos nyomva a szemét fidesz által. Mindezt úgy, hogy állami munkahely az intézmény igazgatója fideszes önkormányzati képviselő, és a gyurcsányosok folyton hangosan hűbörögnek, elégedetlenkednek, a facebookjuk is ezzel van tele és még mindig nem rúgtak ki senkit nagyon hosszú és hosszú évek alatt.. akkor sem ha a választás napján elárasztották mindenki üzenőfalát azzal, hogy rabszolgasorban fognak a gyerekeink felnőni, ha a fideszre szavazunk meg ilyenek.
Nekem egy kivétellel az egész családom állami alkalmazott és rohadtul nem látjuk ezt a megfélelmítést, sőt kifejezetten a baloldali szavazók a hangosak állandóan, gátlástalanul és senkinek sincs semmi baja.
Bár, ha kirúgnák a hivatalsegédünket, aki mindennap délben hazamegy "megyek a postára/otp-be" felkiáltással, ha meg bent van, akkor nők lapja cafet olvas, és érdemben semmit sem csinál, akkor tuti arra fogná, hogy mert ő nem fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!