Mit gondoltok az eredményekről, így a választások előtt közvetlenül?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 21:02
2/11 anonim válasza:
Inkább esélyekről. Sima Fidesz győzelem, az MSZP 1-2 helyen magára talál (főként Budapesten), de ettől független újabb kemény vereséget szenved. A Jobbik kicsit gyengébben szerepel majd, főként Pesten, de átlag 10% fölött. Az LMP széthullik, csak Budapesten lesz normális eredménye. Tarlós lesz a főpolgármester. Miskolc lesz érdekes helyszín. Szerintem.
3/11 A kérdező kommentje:
bocs, esélyekre gondoltam, fáradt vagyok már:D
2010. okt. 1. 21:28
4/11 anonim válasza:
a jobbik hullik szét egyedül borsodban kap majd 10%ot
5/11 anonim válasza:
"a jobbik hullik szét egyedül borsodban kap majd 10%ot"
sokan szeretnék, de a ballib média egyik héten arról ír h puhul meg szétesik, máskor meg hogy milyen kemény, meg erős, meg stb stb
168 Tóra meg a ZSetek nem mérvadó :)
6/11 anonim válasza:
tudtad hogy a tóra maga az ószövetség a bibliában? úgyhogy úgy szidjad te mélykeresztény!
8/11 anonim válasza:
Kevesen mennek el szavazni,többnyire azok,akik fanatuóikus hívői valamelyik pártnak. Ebből a Fideszesek vannak a legtöbben.
Vidéken lakom itt az emberek utálják a Fidesz jelöltjét. Eddig ő volt az alpolgármester,nagyon beképzelt,kiskirály,miatta többen is kiváltak a Fideszből.
Több embertől hallottam,hogy elmegy szavazni valamelyik jelöltre,akit ismer,csak azért,hogy a Fideszes ne győzhessen.
9/11 anonim válasza:
A Fidesz jelöltjét mindenhol utálják. Itt például senki sem szavazna fideszesre.
10/11 anonim válasza:
én nem azért szavazok valakire mert szeretem nemszeretem hanem annak függvényében hogy a programja mennyire hasznos illetve megvalósítható a többi pártéhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!