Hova sorolnátok engem? Melyik párthoz, milyen ideológiához?
- Szabad vallásgyakorlás,de az állam NEM kötelezi el magát egyetlen vallásnál sem,és mindenki azt a vallást gyakorolja,amelyiket akarja.
-Az iskolákban ált.iskola 5.osztályától kezdve szexuális felvilágosítás,DE nem csak a nő-férfi kapcsolatról,hanem a férfi-férfi,és a nő-nő kapcsolatról is. Ezt azért tartom fontosnak,hogy a gyerekek elfogadóbbak legyenek egymással,ne ítéljék el a homoszexualitást.
- Melegházasság támogatása.
- Kisvállalkozások adómentessége. Középvállalkozások adókedvezménye.Nagyvállalatok megadóztatása. Ugyanakkor ez visszaüthet,mivel kevés nagyvállalat jönne létre.
-Az alapvető élelmiszerek áfamentessége.
-Sorkatonaság visszaállítása.
-Az állam nem igazán foglalkozik azzal,hogy mi volt a múltban,inkább a jelennel törődik,és a jövőre koncentrál.
-Az oktatásban nagyobb teret kap a gyakorlatorientált oktatási forma,azaz pl egy fővárosi gyerek ne csak tankönyvben lásson szarvasmarhát,hanem legyenek tanórák a természetben is.
-multikulturalizmus támogatása,ugyanakkor fontos,hogy előtérben legyen a magyar nemzeti öntudat.
-Megújuló energiaforrások előtérbe helyezése.
-Halálbüntetés visszaállítása a gyilkosokra,életfogytiglani büntetés a tettestársakra,akik segítettek a gyilkosság lebonyolításában,megszervezésében.
-Önfenntartó börtönök létrehozása,ne legyen a börtönökben wellness-szálló hangulat.
# 11
ÉN elősször kérdeztem meg!:D
11-es vagyok, hát, akkor azt mondom, ez jobbliberalizmus.
"Az iskolákban ált.iskola 5.osztályától kezdve szexuális felvilágosítás,"
Nem kell felvilágosítás, én már 4. osztályban mindent tudtam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!