Svájc kommunista ország?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 15:30
2/15 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem.
Pontosan miért lenne kommunista?
3/15 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy kommunista lenne?
4/15 anonim válasza:
Amennyiben a "kommunistát" visszavezetjük kommunára, amelyet lényegében tekinthetünk egy településnek, és ha feltételezzük, hogy Svájc teleülésekből áll, akkor igen, Svájc kommunista ország. Sőt, ezzel megvalósult a világkommunizmus. Örülhetsz.
5/15 anonim válasza:
Nem kommunista. Nagyon is kapitalista ország.
6/15 anonim válasza:
Svájc az egyik legkapitalistább ország a világon, alacsony adók, alacsony állami szerepvállalás.
7/15 anonim válasza:
"alacsony adók, alacsony állami szerepvállalás"
És meg is lehet nézni, hol tartanak. Aki még nem járt ott, az el sem tudja képzelni, mennyire fejlett, jóléti, modern ország.
8/15 anonim válasza:
Svájc egy túlszabályzott, számomra élhetetlen ország. Mindenre szabályt hoznak, ők meg betartják szó nélkül. Eszméletlen mi van ott. Szabadelvűség híve vagyok, engem senki ne akarjon korlátozni,
9/15 anonim válasza:
Utolsó: Svájc épp az egyik leglibsibb, tehát számodra az egyik leginkább "élhető" ország a világon. Svájc több mint fele bevándorló...
10/15 anonim válasza:
"Svájc több mint fele bevándorló..."
Hülyeség.
Én csak a színeseket, muszlimokat, cigányokat tekinteném bevándorlónak, azok meg nincsenek sokan Svájcban.
Sőt, amelyek ott vannak, azokkal is szigorúan bánnak.
Svájc sokkal biztonságosabb, mint például Svédország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!