Háborús riadó próba kőbányán?!
Teljes szirénapróbát tartottak a katasztrófajelző rendszeren. De be js mondta a szirénázás között.
Pakson is minden hónapban van.
"Szerintem ennek tutira lehet valami köze az ukrajnai helyzethez sajnos..."
Inkább az ellenőrzési-karbantartási tervhez van köze. Nem kell az ördögöt a falra festeni, mert amilyen marha nagy világbéke van, minden napra jut valami, ami miatt lehetne gyakorlatozni a vészjelző rendszerrel.
Istenem minek kell ez az ukrán témás műbalhé...?
Most építették ki a rendszert, e volt az első próbája, és ezentúl minden hó első hétfőjén lesz. Függetlenül az aktuális világpolitikai helyzettől.
Pakson az atomerőmű miatt már sokkal korábban volt ilyen beszélő rendszer, ott is minden hónapban van próba... Mégsem akar meghalni senki.
Én mondjuk nem tudtam róla és nagyon megijedtem és igen pont a mostani orosz-ukrán helyzet miatt.
Persze lehet véletlen egybeesés ,de akinek nem volt tudomása róla azt kellemetlenül érintette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!