Lehet összefüggés az SZDSZ összeomlása és a BKV panama ügyek felszínre kerülése között?
Érdekes felvetés, nem zárnám ki a szakszervezet érintettségét sem. A pénzmozgás csatornáit viszont nem látom. Eddig nem merültek fel ilyen információk a médiában.
A tanácsadói szerződések vagy a hátszéllel kinevezett és milliós végkielégítéssel távozó személyek és a politika kapcsolata nekem életszerűbbnek tűnik - mint összeesküvés elmélet.
Persze az is lehet, hogy az említett politikusok tiszták mint a szűzlány és én nekem van üldözési mániám.
"Persze az is lehet, hogy az említett politikusok tiszták mint a szűzlány és én nekem van üldözési mániám."
nem azt mondtam, hogy a politikusok tiszták. azt mondom, hogy a szakszervezetisek is politikusok...
Az SZDSZ gyakorlatilag kiírta magát a focipályáról, és bár vannak kapcsolatai és néhányan még tevékenyek, de csatár nélkül gólt rúgni, vagy védő nélkül nem bekapni, nehéz!
A Választások után leget egy vastag maci a palacsintába, mert akkor semmi ráhatásuk nem marad. De sajnos már lepaktált az MSZP és a Fidesz a titkosítások ügyében, ami nem egyszerű ha a valódi felelősöket akarjuk megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!