Hogyan lehet nevezni az embert, aki ilyen válaszokat ad?
Figyelt kérdés
„Nem bonyolult kérdés. Az a magyar, akire a jobbikosok rámondják. Akire pedig azt mondják, hogy zsidó, az zsidó. (Így fordulhat elő, hogy egy olyan országban, ahol 1%-nál kevesebb zsidó él, a jobbikosok szerint minden második ember zsidó, aki meg nem zsidó, az többnyire cigány).”
Paranoiás? Komplexusos? Gyűlölködő? Fóbiás?
Érdekes hogy mindenki normálisan válaszolt, csak ő nem!
Szerintem meg a Jobbik 100 százaléka b@lfaszokból áll akik azt hhiszik ,hogy azért mert szeretjük a hazát kihozzuk a sz@rból.
2010. jan. 17. 01:33
12/19 anonim válasza:
A balf@sz te vagy,korlátolt agyúkám! A sértő szavaidból azt olvasom,hogy gátlásokkal teli elnyomott hétköznapi senki vagy! Issza a médiát(ott is zsidok vannak) Szebb Jövőt!
2010. jan. 17. 09:22
13/19 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Túl kéne lépni a zsidózáson. Ezzel csak lejáratod a pártot.
(Jobbikos, szintén)
2010. jan. 17. 09:36
14/19 anonim válasza:
de ha túllép rajta, akkor mi marad neki?
a gondolkozás????
2010. jan. 17. 09:43
15/19 anonim válasza:
Nos, szerintem realistának. A Jobbik úgy csinál, mintha magyarnak lenni valami rossz szerepjáték legelitebb kasztjába való belépést jelente, és feltételeket szab, hogy ki a magyar, és ki nem. Lásd magunkfajták-magukfajták.
2010. jan. 17. 12:22
16/19 bumbi02 válasza:
amugy igen, igaza van akérdezőnek nem egyszer zsidóztak le engem is, mert nem vagyok jobbikos, nem siratom trianont, és nem értek egyet a zsidózással... minden média zsidóbérenc média, és minden politikus zsidóbérenc ezt meg kellett vna már tanulnunk jobbikos barátainktól!
am meg nem hiszem hogy minden jobbikos ilyen lenne, csak van egy ilyen fröcsögös, szegényes müveltségü rétegük, akik lejáratják a jobbikot... meglátásom szerint..
2010. jan. 17. 12:55
17/19 anonim válasza:
09:22---látod amikor egy nem jobbikos azt találja mondani,hogy nem egészen jó ahogy csináljátok ti egyből plafonon fagytok.Bezzeg közületek néhányan zsidóztok basszus olyanokra akinek köze sincs hozzájuk.Hát ennyit a te agyadról."Agyúkám" meg rövid u
2010. jan. 17. 14:05
18/19 anonim válasza:
"A parlament 56%-a zsidó" gondolkozzon már egy kicsit aki ilyet ír, ez már szánalmas.
2010. jan. 17. 14:10
19/19 anonim válasza:
Nem az számit magyarnak, akire rámondják, hanem az, aki annak mondja magát.A hovatartozás önbevallás kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!