Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg kúl volt Falus Ferenc...

Tényleg kúl volt Falus Ferenc jeges vödrös videója?

Figyelt kérdés

Szerintem egyértelműen egy nevetséges, szánalmas, amatőr próbálkozás volt. Ehhez képest meglepett, hogy a baloldalon sokan úgy vélték, hogy ettől nőtt Falus népszerűsége (a Klubrádió sms-ezőinek 53 %-a pl így gondolta).

Ma Falus is nyilatkozott erről (az ATV Híradóban volt), és azt mondta, hogy a 35 éven aluliak szerint kúl volt a videója, és rendkívül hasznos is, mert a szóban forgó réteghez csak így tudott eljutni.

Én már jócskán elmúltam 35, de el se tudom képzelni, hogy ez a baromság "kúl" lenne. (Nem is használom ezt a szót.) Vagy csak nagyon megöregedtem? Ezért kérdezném elsősorban a 35. éven aluliakat, hogy ők kúlnak találták-e ezt a jelenetet.

https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ

2014. aug. 28. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
így vagy úgy de bekerül a köztudatba totális ingyen reklám, itt is rola folyik a duma pedig tegnap még a nevét se hallotuk
2014. aug. 29. 01:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha valaki úgy kerül be a köztudatba, hogy egy hülye balek, az szerintem nem segíti a választási esélyeit.
2014. aug. 29. 08:06
 13/21 anonim ***** válasza:

"Én elsősorban azt nem értem, hogy ha már csinálta, miért ilyen bénán csinálta. Ez tényleg csak nekem tűnik fel?"

Ő azt mondta azért, mert teljesen spontán volt. Mondjuk ez elég hihető...

2014. aug. 29. 09:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Na de lehet egy kampámyvideó spontán? Hogy lehet ennyire gyermekdeden naiv valaki? Vagy ami még rosszabb, hogy nem volt annyi önkritikája, hogy ezt az izét így ebben a formában kirakta a facebook oldalára? És miért nem volt valaki, aki szól neki, hogy ez nagyon gáz?
2014. aug. 29. 10:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom mennyire szánta ezt kampányvideónak, de biztos, hogy a fiatalabb szavazóréteget akarta megszólítani ezzel(ha már másképp nem tudta).

Nincs megszerkesztve a videó. Megcsinálta és felrakta. Aztán mikor írták, hogy szar megnézte ő is és észrevette. Utólag rájött, hogy ez így hülyeség volt.

Majd meglátjuk mennyire használt ez a kampányának, de igazából ez volt a legelső olyan "kampánylépése" amire felfigyeltek az emberek. Mert ezen kívül a kampánya abból állt, hogy egy másik emberrel Budapesten sétálgatva félénket szólítja meg az embereket és próbál elmondani valamit ami igazából senkit nem érdekel.

Úgyhogy végül is a kampányához képest ez a videó kiemelkedő volt.

2014. aug. 29. 12:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Ezzel teljesen egyetértek.
2014. aug. 30. 07:56
 17/21 anonim válasza:
az a gyerek.... nem igaz bazzeg, miért nem vitte el onnan, nyanyázik üvölt vísit nem is értem mit mond basszus,
2014. aug. 31. 04:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Még szegény kisgyerek volt az egyetlen ember, aki normálisan viselkedett ebben a videóban. Leöntötték hideg vízzel a nagyapját, így azt hihette, hogy agresszió érte, és ezért a természetes gyermeki módon reagált, azaz sírni kezdett. De teljesen igazad van, hogy ezt nem lett volna szabad így nyilvánosságra hozni. Ha annyira ragaszkodik hozzá, hogy ez a bohócság megjelenjen, akkor felvehette volna még egyszer, a bömbölő gyerek nélkül.
2014. szept. 1. 08:27
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

26 éves vagyok és szánalmasnak tartom.

A mögöttes célt meg hagyjuk. A cél eltörpül az eszköz mögött, sőt másodlagossá válik, a lényeg a saját magadnak gratulálás lesz, hogy megcsináltad, meg a szórakozás.

Azonkívül pl. akik visszautasították a részvételt tették ezt azért, mert elutasítják az állatkísérleteket, márpedig ahova menne a pénz, azok élnek vele, vagy a pro-life mozgalom tagjai, akik az embriók felhasználását utasítják el például.

Ennek az egésznek különben szabályai is vannak, kihívód kell, hogy legyen, adományoznod kell stb.

Két ember csinálhatja ezt meg. Az egyik, aki széleskörben ismert celeb, Obama vagy ilyesmi. A másik a teljesen átlag ember, a senki. Középút nincs, mindenki másnál csak rossz eredmény lehet.

Egy ismeretlen főpolgármester jelöltnek zokniban, szandálban, vizesen + egy üvöltő unokával kiállni szánalom. Hihetetlen. Komolyanvehetetlen.

Egy ismeretlen főpolgármester jelölt, aki népszerű akar lenni, az adományozzon, ne jeges vizet öntsön a fejére egy amatőr videóban, mert csak lejáratja magát.

Esetleg, ha valami eszméletlen sok követővel rendelkező híresség lesz belőle, akkor lehet értelme a dolognak, de addig csak égeti magát.

2014. szept. 3. 23:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Ehhez képest a baloldali véleményformálók és a média interpretációjában ez egy sikeres akció volt, mert általa megismertük Falust. Pont most mondták as Klubárdióban, csak nem annyira figyeltem, hogy már hány százezer ember látta. Igen ám, de ha sokan látnak engem egy ilyen önmagam által előidézett szánalmas helyzetben, azzal csak leégek, az ismertségem lehet hogy nő, de a népszerűségem nem. Látszik, hogy mennyire nincs valóságérzékük.
2014. szept. 4. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!