Tényleg kúl volt Falus Ferenc jeges vödrös videója?
Szerintem egyértelműen egy nevetséges, szánalmas, amatőr próbálkozás volt. Ehhez képest meglepett, hogy a baloldalon sokan úgy vélték, hogy ettől nőtt Falus népszerűsége (a Klubrádió sms-ezőinek 53 %-a pl így gondolta).
Ma Falus is nyilatkozott erről (az ATV Híradóban volt), és azt mondta, hogy a 35 éven aluliak szerint kúl volt a videója, és rendkívül hasznos is, mert a szóban forgó réteghez csak így tudott eljutni.
Én már jócskán elmúltam 35, de el se tudom képzelni, hogy ez a baromság "kúl" lenne. (Nem is használom ezt a szót.) Vagy csak nagyon megöregedtem? Ezért kérdezném elsősorban a 35. éven aluliakat, hogy ők kúlnak találták-e ezt a jelenetet.
https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ
"Én elsősorban azt nem értem, hogy ha már csinálta, miért ilyen bénán csinálta. Ez tényleg csak nekem tűnik fel?"
Ő azt mondta azért, mert teljesen spontán volt. Mondjuk ez elég hihető...
Azt nem tudom mennyire szánta ezt kampányvideónak, de biztos, hogy a fiatalabb szavazóréteget akarta megszólítani ezzel(ha már másképp nem tudta).
Nincs megszerkesztve a videó. Megcsinálta és felrakta. Aztán mikor írták, hogy szar megnézte ő is és észrevette. Utólag rájött, hogy ez így hülyeség volt.
Majd meglátjuk mennyire használt ez a kampányának, de igazából ez volt a legelső olyan "kampánylépése" amire felfigyeltek az emberek. Mert ezen kívül a kampánya abból állt, hogy egy másik emberrel Budapesten sétálgatva félénket szólítja meg az embereket és próbál elmondani valamit ami igazából senkit nem érdekel.
Úgyhogy végül is a kampányához képest ez a videó kiemelkedő volt.
26 éves vagyok és szánalmasnak tartom.
A mögöttes célt meg hagyjuk. A cél eltörpül az eszköz mögött, sőt másodlagossá válik, a lényeg a saját magadnak gratulálás lesz, hogy megcsináltad, meg a szórakozás.
Azonkívül pl. akik visszautasították a részvételt tették ezt azért, mert elutasítják az állatkísérleteket, márpedig ahova menne a pénz, azok élnek vele, vagy a pro-life mozgalom tagjai, akik az embriók felhasználását utasítják el például.
Ennek az egésznek különben szabályai is vannak, kihívód kell, hogy legyen, adományoznod kell stb.
Két ember csinálhatja ezt meg. Az egyik, aki széleskörben ismert celeb, Obama vagy ilyesmi. A másik a teljesen átlag ember, a senki. Középút nincs, mindenki másnál csak rossz eredmény lehet.
Egy ismeretlen főpolgármester jelöltnek zokniban, szandálban, vizesen + egy üvöltő unokával kiállni szánalom. Hihetetlen. Komolyanvehetetlen.
Egy ismeretlen főpolgármester jelölt, aki népszerű akar lenni, az adományozzon, ne jeges vizet öntsön a fejére egy amatőr videóban, mert csak lejáratja magát.
Esetleg, ha valami eszméletlen sok követővel rendelkező híresség lesz belőle, akkor lehet értelme a dolognak, de addig csak égeti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!